Arka Sokaklar Çekimleri Durmuştu! Devam Edip Etmeyeceğini Dizinin Engin Komiseri İlker İnanoğlu Açıkladı!

Arka Sokaklar Çekimleri Durmuştu! Devam Edip Etmeyeceğini Dizinin Engin Komiseri İlker İnanoğlu Açıkladı!

Kanal D'nin sevilen yapımı Arka Sokaklar'da neler yaşanmakta? Dizinin gidişatına yönelik çeşitli detaylar ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Sevilen yapımdaki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız. Dizi ATV'de yayınlanacak mı sorusu da bizzat yanıtlandı. İlker İnanoğlu'ndan özel açıklamalar...

Kanal D dizisi Arka Sokaklar'ın bir süre ara verdiği duyurulmuştu. Dizinin ekranlara ne zaman döneceği bilinmiyor. Ancak ortalama 45 günlük bir ara verildiği vurgulanıyor. Dolayısıyla diziyle ilgili bizleri neler beklemekte? Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizideki son dakika gelişmelerini aktarıyor olacağız.

Yapımcının Oğlu Konuştu

Türker İnanoğlu'nun oğlu oyuncu İlker İnanoğlu, yaptığı açıklamada "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz"  ifadesine yer verdi.

Dizi ATV'de Yayınlanacak mı?

Türker İnanoğlu'nun konuyla ilgili bir ifadesi olmasa da Kanal D ve ATV'den gelen açıklamada böyle bir şeyin mümkün olmadığı vurgulandı. Dizi, Kanal D'de yayınlanmaya devam edeek. Dolayısıyla Arka Sokaklar'ı izlemeyi sürdüreceğiz. Oyuncu kadrosuyla farkını ortaya koyan dizi, yine dikkatleri üzerine çekiyor.