Arka Sıradakiler Dizisi Yeniden Çekilecek!

Arka Sıradakiler Dizisi Yeniden Çekilecek!

Arka Sıradakiler dizisi ne zaman ekrana gelecek? İzleyicilerin yıllardır beklediği dizi yeniden yayınlanacak. Öyle ki dizinin başrolü Bülent Çetinaslan'dan bir açıklama geldi. Detaylarıyla birlikte merak edilenler gözler önüne serildi. Fox TV dizisindeki son durumu aktarıyoruz.

Arka Sıradakiler dizisinin yeniden çekileceği bilgisi iletildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziyle ilgili merak edilenler yanıt bulacak. Öyle ki Bülent Çetinaslan'dan gelen açıklama doğrultusunda diziye ilişkin yeni bilgiler de verilecek.

Hazırlıklar Sürüyor!

Bülent Çetinaslan'dan gelen bilgi doğrultusunda “Altyapıyı kurmaya çalışıyoruz. Bütün oyuncuları tekrar toplamak biraz zor. Herkes ayrıldı, koptu, evlenen oldu, şehir dışında, ülke dışında olanlar var.” ifadesine yer verildi. Dizinin diğer oyuncuları ile de bağlantı kuruluyor.

Oyuncular Diziye Katılacak!

Öte yandan 2012 yılında final yapan Fox TV dizisi için Bülent Çetinaslan'dan bir açıklama daha geldi. Oyuncu “Eski ekibin ruhunu toplamaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız dışarıda olduğu için görüşmeler oluyor. 3-5 bölüm bir şeyler yaparsın diye konuşmalar geçiyor” ifadesine yer verdi ve büyük dikkat çekti. Tüm bu gelişmeler eşliğinde dizinin ne zaman başlayacağını öğreneceğiz.