Arıza Senaristinden Final Açıklaması!

Arıza Senaristinden Final Açıklaması!

Show Tv'nin en çok izlenilen dizisi yeni çıkan dizi yüzünden reyting kaybetmeye başladı. Yayın tarihi değişebilir veya final yapabilir yorumları gelmeye başladı. "Arıza" senaristi ne dedi? Arıza dizisi final yapacak mı?

Pazar akşamı aksiyon dizisi sevenlerin vazgeçilmezi Arıza dizisi dur durak bilmeden devam ediyor. İzleyiciler bir o kadar beğense de yeni bir dizinin çıkmasıyla dizi birden reyting sıralamasından düştü. Peki Arıza finale gidebilir mi? Arıza’yı bitiren dizi hangisi?

ARIZA DİZİSİNİN DURUMU!

Show TV ekranlarının etkileyici yapımlardan birisi olan Arıza dizisi oyuncuları sayesinde oldukça kaliteli bir biçimde devam ediyordu. Pazar günleri reytingi en yüksek yerlere çekmeye çalışan diziye yeni çıkan bir dizi rakip oldu! Yayına bu pazar günü başlayan Teşkilat, Arıza’nın seyircilerini kendine çekiyor ve aksiyonun daha fazla olmasından dolayı hemen etkilemişe benziyor. 25. Bölümü yayınlanmış olmasına rağmen kendi düşüşünü hemen fark eden Arıza ekibi durumu kurtarmak için çalışmalara başladı bile.

ARİZA DİZİSİNE NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi kaliteli oyuncuların yer aldığı dizide sosyal medya üzerinden bütün izleyicileri yorumlar yapmaya başladı. Durumunda farkında olan kitle derhal olaya el atılmasını istiyor. Sadece reyting düşüşü değil olağan günü açısından da değer kaybedileceğinin farkında olan diziyi yalnızca kemik kitlesi kurtarabilir şeklinde gözleniyor!

ARİZA DİZİSİ SENARİTST AÇIKLAMASI!

Yaşanan reyting kaybından sonra final yapabilir veya yayın tarihini değiştirebilir gibi iddialar atıldı. Bu konu hakkında dizi oyuncularından veya senaristinden her hangi bir açıklama gelmedi!