Arıza Dizisinde Burak Kapana Kısıldı! Burak Final Öncesi Neler Yapacak?

Arıza Dizisinde Burak Kapana Kısıldı! Burak Final Öncesi Neler Yapacak?

Ali Rıza'nın Burak'ı öldürmeye yaklaştığı o anda karşılaştığı şok görüntüyle dizinin seyri bir anda değişecek. Öte yandan Arıza dizisinin sona erdiği de gündeme geldi. Dizinin en heyecanlı yerinde final yapma ihtimali izleyiciyi tedirgin etti.

Arıza dizisinin yayınlanan fragmanında inanılmaz olaylar yaşanıyor. Ali Rıza, intikamını alabilmek için Burak'ın mekanına giriş yaptı. Ancak öyle bir mücadele veriyor ki fragmanı izleyenler Ali Rıza'yı takdir etti. Burak'ın adamlarını birer birer ortadan kaldıran Ali Rıza, Burak'ı öldürmek için geldiği yerde büyük bir sürprizle karşılaşacak.

Ali Rıza Burak'ı Öldürebilecek mi?

Ali Rıza'nın pek çok kişiyi öldürerek Burak'a ulaşmaya çalıştığı görülüyor. İntikam sırası ona geldi ancak istediğini alabilme konusunda pek başarılı olamayacak. Çünkü gittiği yerde Burak olmayacak. Burak, çoktan oradan uzaklaşmıştır. Bunu fark eden ve büyük bir şaşkınlık içerisine girer. Ancak fragmanın son sahnesinde gördükleri karşısında ne yapacağını şaşıracaktır. İzleyiciye gösterilmeyen o şey de ne? Burak, Ali Rıza'ya küçük bir not bırakmış olabilir veya görünce büyük olay yaratacak herhangi bir şey görmüş de olabilir. Bunu diziyi izlediğimizde daha iyi anlayacağız.

Arıza Dizisi Bitiyor mu?

Öte yandan Arıza dizisinin bitmesi gibi bir durum da söz konusu. İddiaya göre dizi yakın zamanda sona erecek. Ancak şu an için Ali Rıza hem intikamını alamadı hem de Burak'la olan yüzleşmesi gerçekleşmedi. Bu nedenle Arıza dizisinin şu noktada final yapması düşünülmüyor. Yakın zamanda Arıza dizisi final yapabilir.

Arıza Dizisi Ne Zaman Sona Erecek?

Arıza dizisinin senaryosunun henüz tamamlanmadığı açık bir şekilde ortada. Senaryonun tamamlanmasıyla beraber yeni sezon çekimleri için anlaşma sağlanırsa final olmayacak. Ancak herhangi bir anlaşma sağlanmaz ve dizinin bitmesi kararı alınırsa da Arıza dizisi sona erecek. Arıza final tarihi hakkında yeni bir bilgi henüz elde edilmedi. Diziyle ilgili böyle bir gelişmenin yaşanması durumunda haber sitemiz üzerinden en güncel bilgileri öğrenebileceksiniz. Şimdilik Arıza dizisinin biteceğine dair herhangi bir duyuru veya açıklama bulunmamaktadır. Olması durumunda Arıza dizisinin ne zaman biteceğini açıklayan bir haber yayınlayacağız.