Arıza Dizisinde Ali Rıza Hüzünlü Anlar Yaşadı! Ali Riza Finale Doğru Ne Yapacak?

Arıza Dizisinde Ali Rıza Hüzünlü Anlar Yaşadı! Ali Riza Finale Doğru Ne Yapacak?

Arıza dizisi finale doğru giderken yapılanlar seyircileri çok duygulandırdı. Arıza dizisi ne zaman final yapacak? Arıza dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Ali Rıza'nın babası neden yaralandı?

Arıza dizisi için işler pek de yolunda gidiyor diyemeyiz. Çünkü dizinin rakipleri arttıkça aynı zamanda reyting oranı da azalıyor. Son olarak Teşkilat dizisinin aktifliği Arıza'yı bir hayli etkiledi. Dizide yaşanan gelişmeler her ne kadar heyecanlı olsa da başarılı yapımın final yapacağı gerçeğini bir türlü değiştiremedi. Peki ya Arıza dizisinde neler yaşanıyor ve dizi ne zaman final yapacak?

Arıza Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Arıza dizisinin 30. bölümüyle beraber yayın hayatını sonlandıracağı düşünülüyor. Dizide yaşanan ani olaylar ve şaşırtıcı gelişmelerin yaşanmasının nedeni de şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Ancak dizi finale doğru yürürken ekrana gelen sahneler ağızları açıkta bıraktı. Çünkü Ali Rıza karakteri başta olmak üzere pek çok karakteri oldukça zorlu anlar bekliyor.

Arıza Dizisinde Neler Yaşanıyor?

Arıza dizisinin son bölümlerine damga vuran isim şüphesiz Ali Rıza oldu. Dizide yaşananlar arasında Ali Rıza'nın karşılaştığı gerçekler anlaması güç ve bir yandan da onu etkiliyor. Ailesiyle ilgili önemli bir gerçeği öğrenmesine ramak kala Rukiye Hanım'ın ona her şeyi itiraf etmesiyle her şey çok daha net hale gelecek. Ancak bu gerçekler onun canını büyük oranda da yakacak. Çünkü yıllarca bildiği şeyler tamamen yanlıştı.

Yaralı Babasını Taşıyacak!

Öte yandan bu gerçeklerle beraber yaralanan babasını da taşıyarak ona yardımcı oluyor. Babasının sağlık durumu hakkında nasıl bir gelişme yaşanacak bilinmiyor ancak Ali Rıza için hayat yeniden başlıyor diyebiliriz. Yıllardır bilmediği bir gerçeği öğrendiğinden ötürü kendisi artık çok daha farklı bir insan olacak.

Ancak dizinin final bölümünün yayınlanmasına yalnızca iki bölüm kalmış olması izleyenleri aşırı derecede üzdü. Sonuç itibariyle başarılı bir şekilde ilerlediği düşünülen dizi reyting sonuçları yeteriz kaldığından ötürü final yapıyor. Kemik izleyici kitlesinin bu kararı olumlu karşılamadığı ve sosyal medyadan dizinin final yapmasını istemediklerini paylaştıkları bilinmekte. Eğer söz konusu karar uygulanmaya devam ederse izleyiciler tepkisini daha fazla dile getirmek adına paylaşımlarını arttırabilir. Bu durum ne kadar işe yarar bilinmez. Çünkü Arıza dizisi de dahil olmak üzere tüm yapımlarda reyting sonuçlarının önemli bir etkisi vardır.