Arıza Dizisi Başrol Oyuncusu Bir Ada Masalı'na Geçti! Bir Ada Masalı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Arıza Dizisi Başrol Oyuncusu Bir Ada Masalı'na Geçti! Bir Ada Masalı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Arıza dizisinin sevilen oyuncusu olan Tolga Sarıtaş, dizi final yaptıktan sonra Bir Ada Masalı'nda oynamaya başlayacağı kesinleşti. Bir Ada Masalı dizisi konusu nedir? Oyuncu kadrosu ve senaryo hakkında her şey haberimizde.

Arıza dizisinin heyecanlı finali sonrasında ünlü oyuncuların hangi dizilere transfer olacağı merak edilmişti. Nitekim başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan'la ilgili yeni bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun teklifi kabul etmesi halinde yeni dizide oynayacağı düşünülüyor.

Bir Ada Masalı Dizisinde Oynayacak!

Bir Ada Masalı dizisi, Ay Yapım'a ait olan ve yakın zamanda ilk bölümüyle ekranlarda olması beklenen bir dizidir. Dizinin konusu ise romantik komedi üzerine kuruludur. Oyuncu kadrosunun tam olarak oturmaması nedeniyle ünlü ve başarılı isimlerle görüşmeler sürüyor. Önümüzdeki haftalarda dizini yayın tarihiyle ilgili bilgi verilecektir. Özellikle de Ay Yapım'a ait dizileri daha önce izlemiş olan seyircilerin Bir Ada Masalı için heyecanlandığı görüldü. Sosyal medya kullanıcılarının Ayça Ayşin Turan'ın hangi karakteri canlandıracağını dahi araştırdığı biliniyor.

Bir Ada Masalı İlk Bölümü Ne Zaman?

Bir Ada Masalı dizisinin ilk bölümüyle ilgili henüz bilgi verilmedi. Ancak bir aksilik olmaz ise yaz aylarının da kapsayacak şekilde dizi uzun bir serüvene çıkacak. Dizide yaşanan gelişmelere göre de yüksek reytinglere sahip olabileceği ihtimali mevcut. Çünkü kadrosunda önemli isimlere yer verecek ve senaryosunun da sağlam olduğu izlenimini verdi.

Ayça Ayşin Hangi Karakteri Canlandıracak?

Başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın teklifi kabul etmesi halinde hangi karakterde oynayacağı kesinleşecek. Fakat şu an için görüşmelerin devam ettiği ve kısa süre sonra gerekli bilginin verileceği iletildi. Diziyle ilgili belirsizliklerin sona ermesine az bir zaman kaldı diyebiliriz.

Arıza Dizisi Neden Final Yapmıştı?

Arıza dizisinde başrol oynamış ünlü oyuncunun diziden ayrılması tamamen senaryoya bağlı gerçekleşti. Tolga Sarıtaş ile güzel ve başarılı bir sezon geçirdiği görülüyor. iki oyuncu da Arıza dizisinin reytinglerin de etkili olduğu senaryodan ötürü final yaptığının bilmekte. Diziden sonraki zamanlarda Tolga Sarıtaş'a da mutlaka yeni bir proje teklifi gelecektir. Ancak projeleri şimdilik değerlendirecek mi bilinmiyor. Sonuç itibariyle önümüzde yaz mevsimi ve zaman zaman oyuncular projeleri kabul etmek yerine birkaç ay kafa izine çıkabiliyor. Bakalım sevilen iki başrol bir daha aynı dizide yer alacak mı?