Arıza Dizinden Sevindiren Haber Geldi! Hayranları Bu Duruma Çok Sevindi!

Arıza Dizinden Sevindiren Haber Geldi! Hayranları Bu Duruma Çok Sevindi!

Arıza dizisinde Ali Rıza intikam almaya doymuyor. Final öncesi dizide gerilim dolu anlar yaşanıyor. Sonunda sevindiren haber de geldi Ali Rıza baba oluyor. Bu haber hayranlarını çok sevindirdi.

Arıza dizisinin yeni bölümünde Ali Rıza, yalnızca intikam sahneleriyle bilinmiyor. Dizide yaşanan güzel gelişmeler Ali Rıza'yı mutlu edecek. Sevdiceği Halide'nin açıklamış olduğu haber karşısında sevinçten havalara uçacak. Arıza dizisinde neler yaşanıyor?

Ali Rıza'nın Sıradaki Hedefi Burak Ersoylu

Ali Rıza, Balaban'dan intikamını başarıyla aldı. Sırada ise Burak Ersoylu var. Burak'ı öldürmek için tüm korumaları işini bitirdi ancak karşısına çıkan kişi Muzaffer oldu. Bu beklenmedik karşılaşma sonrası işler daha da sarpa saracak. Ali Rıza Burak'ı öldürmek için yeni hamleler deneyecek. Ancak bu esnada beklenmedik bir gelişme ile Halide'nin kendisine verdiği sürpriz karşısında şok olacak. Peki, Halide hangi sürprizi Ali Rıza ile paylaştı?

Ali Rıza'nın Çocuğu Olacak!

Halide'nin hamile olduğunu açıklaması Ali Rıza'yı çok sevindirdi. Başrol karakterinin uzun süredir başı beladan kurtulmuyordu. Bunca olumsuz sahnenin arasında kendisinin sevineceği bir gelişmenin yaşanması izleyicileri de mutlu etti. Dizide artık mutluluk ve aşk havası esebilir. Yine de Ali Rıza gibi bir karakterinin başı beladan kolay kolay kurtulmayacaktır. Önümüzdeki bölümlerde yaşanacakları daha iyi anlayacağız.