Arıza Dizi Oyuncusu Ali Rıza'nın Büyük Yıkımı! Finale Doğru Giderken Şok Etkisi Yaşanıyor!

Arıza Dizi Oyuncusu Ali Rıza'nın Büyük Yıkımı! Finale Doğru Giderken Şok Etkisi Yaşanıyor!

Arıza dizisi finale doğru giderken yaşananlar herkes de şok etkisi yarattı. Yalanlar gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Ali Rıza 28.böümde büyük bir yıkım yaşayacak. Ali Rıza'ya ne olacak? Balaban ne planlar hazırlıyor?

Arıza dizisi Show TV’de yayınlanmasıyla beraber büyük bir kitleyi de yerin de tuttu. Dizinin yeni bölümüyle ilgili önden gösterim sahnesi de paylaşıldı. Bilindiği üzere 30.bölümde büyük finale hazırlık yapılıyor. Bu yüzden hazırlıkla bu yolda doğruda başlandı. Dizi hayranları pek de istemese de yönetim bu şekilde olması için düğmeye bastı. Büyük finale hazırlanırken yeni bölümde neler yaşanacak şimdiden merak edilir oldu.

Ali Rıza'nın Yıkımı

Yayınlanan ön izleme videosunda büyük şok edici gelişmeler yaşanıyor. Yaşanan gelişme olarak Ali Rıza karakterinin yıkımına şahit olacaksınız. Hayatının tüm her şeyi yalan olduğu ortaya mı çıkıyor? Rukiye hanım Ali Rıza karşısında konuşma yaparak bir açıklama yapıyor. Yapılan açıklama sonrasında Ali Rıza duydukları karşısında adeta şoke oluyor. Yaptığı açıklama olarak da öz annesinin kim olduğu öğrendiğini gözüküyor. Bu durum dizinin finale doğru büyük bir hareket başlattı.

Balaban Planlar Hazırlıyor!

Diğer bir sahne olarak Ali Rıza yaralı olan babasını evine getirmesiyle başlıyor. Mehmet Emin bu tür olay karşısında ev halkı adeta şoka uğrar. Murat Haşmet konuşma yaparak maziyi sormaktadır. Murat bu tür olay karşısında hiç düşünülmeyen hareketlere yol açar. Ali Rıza gerçeği öğrenmektedir. Bir değişiklikte bu durum karşısında olur. Gerçeği öğrenmesiyle beraber kararlarından dolayı da Burak’ın güçlenmesine neden olur. Balaban buna göre de planlar hazırlamaktadır. Ancak bu son farklı bitecektir.

Arıza Dizisi Bu Haftaki Oyuncuları

Arıza dizisi kadrosu olarak Ayça Arşin Turan, Tolga Sartıtaş, Olgun Toker, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Dalbatan, Cavit Çetin Güner, Dilan Aksüyek, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy, Yeşim Salkım, Nursel Köse ve Yeşim Gül oyuncuları yer almaktadır. Finale az kala kadronun güçlü olmasıyla yeni yüzler de gelmiş oldu. Sevilen dizinin final yapması bir hayli üzücü durum oldu. Hayranları tarafından her hafta boyunca izlenen dizi reyting durumundan dolayı televizyon yönetimini memnun etmedi. Yeni diziler ilkbahar sezonuyla başlıyor. Kanal yönetimi buraya ayrılan ücreti başka dizilere ayırtarak farklı dizilerle ekranları çıkmayı da planlıyor.