Aras Bulut İynemli Yeni Projesini Açıkladı! İynemli Atatürk'ü Canlandırmaya Hazırlanıyor

Aras Bulut İynemli Yeni Projesini Açıkladı! İynemli Atatürk'ü Canlandırmaya Hazırlanıyor

Çukur dizisinin final yapmasının ardından Aras Bulut İynemli başka projede yer almayarak inzivaya çekildi. Bunun ardından yetenekli oyuncu yeni projesi açıklayarak sevenlerine mutlu etti. Alınan bilgiler neticesinde Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak. İşte haberin tüm detayları...

Aras Bulut iynemli'nin ekranlara döneceği kısa süre önce duyurulmuştu. Birtakım iddialar Aras Bulut İynemli'nin çok güçlü bir proje ile ekranlara tekrardan döneceğini söylemişti. Cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünde yani 29 Ekim 1923 tarihinde çok güçlü bir proje ekranlara gelecek. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu bu projede Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak. Yapımcılığını Lanister Medya’nın üstlendiği projenin detayları belli olurken yapımın yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

Aras Bulut İynemli bomba gibi bir proje ile ekranlara geliyor

Aras Bulut İynemli hakkında yapılan iddiaların ardından yetenekli oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi. GSM firmasının basın toplantısında merak edilen soruları yanıtlayan yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli bombayı sonunda patlattı. Aras Bulut İynemli gazetecilerin sorusunu yanıtlayarak yeni projede Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağını itiraf etti.

Ünlü oyuncu iddiaları doğruladı

Yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan bir projenin olacağını ve kendisinin de Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağını dile getirdi. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Aras Bulut iğnem de böylesine bir rolün kendisine verilmesinden dolayı çok gurur ve onur duyduğunu açıkladı. Yapım ile alakalı herhangi bir açıklama yapamadığını söyleyen yetenekli oyuncu bütün ekibin heyecanla beklediğini duyurdu. Vakti geldiğinde gerekli açıklamaların yapılacağını da dile getirdi. Çalışma arkadaşlarının da en az kendi kadar heyecanlı olduğunu söyleyen Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk'ü ellerinden geldiği sürece çok iyi anlatacaklarını aksetti.

Böylesine sorumluluğu fazla bir rol için hazırlık yaptığını söyleyen Aras Bulut İynemli, gerekli süreçlerden geçtiğini fakat bunları açıklamak istemediğini aksetti.