Aras Bulut İynemli Güldür Güldür Geliyor! Yeni Projesinin Başlama Tarihini Duyurdu!

Aras Bulut İynemli Güldür Güldür Geliyor! Yeni Projesinin Başlama Tarihini Duyurdu!

Aras Bulut İynemli daha öncesinde bir çok dizide rol aldı. Son olarak ise Çukur dizisinde rol aldı. Bir çok hayran kitlesine sahip oyuncunun tekrar ekranlara dönmesi bekleniyordu. Beklenen haber geldi.

Aras Bulut İynemli'nin Yeni Projesi Belli Oldu. Oyuncu Ekranlara Tekrardan Dönüyor

Bu sıralar en popüler oyuncular arasında yer alan Aras Bulut İynemli'nin Yeni projesi ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli, son rol aldığı Çukur dizisinin ardından ekranlara döndüğünü açıkladı. Bunun dışında başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin bir sonraki projesi ise şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Dizi dünyasına adımını attığı Öyle Bir Geçer Zamanki isimli dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Aras Bulut İynemli, büyük bir çıkış yakalamayı başardı. Bu dizi dışında Çağatay Ulusoy ile birlikte başrol alan Aras Bulut İynemli, İçerde dizisi ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayarak, yoğun hayran kitlesine sahip oldu. Son olarak dört sene devam eden Çukur dizisinin başrol oyuncusu olan Aras Bulut İynemli, gönüllerde taht kurmayı da başaran bir oyuncu oldu. Çukur dizisinde fenomenliği yakalayan Aras Bulut İynemli, Yamaç Koçovalı karakterinin de hakkını vermeyi başardı.

Aras Bulut İynemli ekranlara dönüyor!

2017 yılında başlayan Çukur dizisi, haziran ayında final yaparak ekranlara veda etti. Çukur dizisinin vedasının ardından yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli kısa süreliğine bir sessizliğe büründü. Rol arkadaşlarının yeni projeye dahil olmalarının ardından İynemli hayranları oyuncunun ne zaman ekranlara döneceğini merak ediyordu. Yapılan araştırmalara göre yetenekli oyuncu Aras Bulut Interlinings yakında çok güçlü bir proje ile hayranları karşına çıkacağı ortaya çıktı.

Yeni projesinin detayları ortaya çıktı

Çukur dizisinin ardından sessizliğe bürünen Aras Bulut İynemli'nin yeni projesine dair detaylar ortaya çıktı. Yapılan araştırmalara göre 29 Ekim 1923 tarihinde cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümünde bomba gibi bir proje ekranlara gelecek. Bu projede Aras Bulut İynemli, Atatürk karakterine hayat verecek. Yapımcılığını Lanister Medya’nın üstlendiği projenin detayları da merakla bekleniyor. Ayrıca projenin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturuyor. İynemli’nin hayranları yetenekli oyuncunun bu rolü çok iyi canlandıracağını, altından başarıyla kalkacağını söylüyor.