Annenin Sırrıdır Çocuk Dizi Oyuncusu Eşinden Boşanacağını Duyurdu! Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde 7.6 Şiddetinde Deprem Oldu..

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizi Oyuncusu Eşinden Boşanacağını Duyurdu! Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde 7.6 Şiddetinde Deprem Oldu..

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yeni bölümü yine çok konuşulacak. Çünkü bu sefer işin ucunda ayrılık var TV8 dizisinin son bölüm fragmanını izlediyseniz boşanma haberi karşısında şok geçirebilirsiniz. İşte diziye dair bilinmeyenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

TV8 dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde yaşananlar herkesi şaşırttı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izleyenler ne diyeceğini bilemiyor. Öyle ki izleyiciler gündemi yakından takip etmekte. Peki dizi hakkında neler biliyoruz? Sevilen yapımda gündemi sarsan bazı gerçekler gözler önüne serildi. Yeni bölüm fragmanında bizleri neler beklemekte? Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker gibi isimlerin oynadığı diziye dair son dakika gelişmeleri haberimizde...

Defne ve Çınar Boşanacak!

Alınan radikal karar sonrası Defne ve Çınar'ın boşanacağı öğrenildi. Bu gelişmeyle birlikte izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak. Pek çok kişi ayrılacaklarını tahmin dahi etmiyordu. Ancak bebek haberi gelince ortalık karıştı.

Defne Ayrılmak İstiyor!

Defne, Çınar'ın baba olacağını öğrendikten sonra ayrılmak istediğini belirtti. İkilinin boşanma gelişmesiyle birlikte Sadun'un sözleri de diziye damgasını vuracak gibi duruyor. Son zamanlarda dizideki heyecanın dozu iyice arttı. Bu durum bizleri nasıl etkileyecek hep birlikte göreceğiz.