Annemizi Saklarken İçin Final Kararı Verildi! Star TV Dizileri Dikiş Tutturamıyor!

Annemizi Saklarken İçin Final Kararı Verildi! Star TV Dizileri Dikiş Tutturamıyor!

Heyecanlı şekilde başlayan Annemizi Saklarken dizisinde macera kısa sürdü. Star TV'nin aldığı karar sonrasında dizinin biteceği haberi geldi. Peki sevilen dizi ne zaman final yapacak? Kaçıncı bölümde ekranlara veda edeceği araştırılıyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosuna rağmen dizi için büyük son yakın.

Annemizi Saklarken dizisi, yayın hayatına oldukça hızlı başlamıştı. Başrolde oynayan  Hande Doğandemir ve Kutsi'nin gösterdiği başarılı performans da izleyiciler örnek oldu. Ancak dizide dikkat çeken bazı gelişmeler yaşanıyordu. Hande'nin canlandırdığı karakter için pek çok eleştiri yapıldı. Hatta dizi yetkililerinin karakteri fazla ön planda tutması nedeniyle Dündar karakterinin geride kaldığına işaret etmişti. Bu nedenle eleştirilen dizinin reytingleri bir türlü yükselmedi. Star TV dizisine verilen sürenin dolduğu belirtiliyor. Annemizi Saklarken dizisi yakın zamanda final yapacak.

Annemizi Saklarken Finale Gidiyor!

Pek çok kişinin merakla beklediği Annemizi Saklarken dizisi için son bölümler yayınlanacak. Dizi için verilen bu karar izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Ancak gelinen son noktada dizi için verilen kararın daha fazla değişmeyeceği düşünülüyor. Çünkü görülen o ki reytingler daha fazla yükselmeyecek. Her hafta izleyici kaybeden dizinin reyting sonuçlarını görenler de aynı şeyi düşünmeye başladı.

Dizinin Reyting Sonuçları

Güncel reyting sonuçlarına baktığımızda total reyting grubunda 19. iken AB'de 15. sırada yer alıyor. Haliyle ilk 10'a dahi giremeyen bir dizinin Star TV'de daha fazla yayınlanması pek mümkün gözükmüyor. Önümüzdeki haftalarda dizi ile ilgili çeşitli gelişmeler yaşanabilir. Hikayedeki ufak değişiklikler gözler önüne serilecek. Oyuncu kadrosu ile başarılı olacağını düşündüğümüz dizi ekranlara erken veda ediyor.