Annemizi Saklarken Dizisinin Fişi Çekildi! Yapımcı Gerçeği İzleyiciye Açıkladı

Annemizi Saklarken Dizisinin Fişi Çekildi! Yapımcı Gerçeği İzleyiciye Açıkladı

Star TV'de yayınlanan dizi herkesi şok etti. Sosyal medya desteğinin olmasına rağmen reytinglerde çöküş yaşadı. Peki hangi dizi için final kararı verildi? Ekranlara veda etmesi beklenen dizinin şok etkisi yarattığını söyleyebiliriz. Star TV'de yayın hayatına başlayalı henüz birkaç bölüm olmuştu.

Star TV, artık klasik haline gelen final gelişmesine devam ediyor. Yeni çıkan diziler ilk bölümlerden başarı elde edemeyince diziler için final kararı verilmekte. Pek çok dizisi de bu sezon final yaptı. Sırada hangi dizi var merak edildi. Yayın hayatına yeni başlamış olan bir dizi için karar verildi. Dizi ne zaman final yapacak? Güncel reyting sonuçları da açıklanınca izleyiciler bile şaşkınlığını gizleyemedi. Başrolde Kutsi'nin de yer aldığı diziye dair son detaylar...

Annemizi Saklarken Final Yapacak mı?

Annemizi Saklarken dizisinin final yapması bekleniyor. Star TV dizisindeki tabloyu görenler gözlerine inanmak istemedi. Oyuncu kadrosu bakımından oldukça avantajlı olan diziden kimse böyle bir performans beklemezdi. Birkaç hafta içerisinde final yapacağını söyleyebiliriz. Ancak henüz resmi açıklama yayınlanmadı. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor.

Reyting Sonuçları Belli Oldu

Annemizi Saklarken dizisi total reyting grubunda 19. sıradaydı. AB'de ise 15 olarak ne kadar az izlendiğini gösterdi. Dizideki bu gelişme izleyicileri bir noktada hayal kırıklığına uğrattı. Star TV dizisi yayın hayatını sonlandırınca kanal hangi projesini öne sürecek hep birlikte göreceğiz. Şimdilik ortaya atılmış bir dizi projesi bulunmamakta.