Annemizi Saklarken Dizisi Sınıfta Kaldı! Annemizi Saklarken Dizisinden Beklenen Performans Gelmedi!

Annemizi Saklarken Dizisi Sınıfta Kaldı! Annemizi Saklarken Dizisinden Beklenen Performans Gelmedi!

Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümü heyecanla takip edildi. Ancak izlenme oranları fazlasıyla düşüktü. Star TV dizisi beklentileri karşılayamadı. Dizinin ilk bölümden düşük reyting alması herkesi üzdü. Peki şimdi dizi final mi yapacak? Annemizi Saklarken dizisinde neler olacak?

Star TV'de yayın hayatına başlayan Annemizi Saklarken dizisi görücüye çıktı. Seyircilerin ilk defa izlediği dizide neler yaşandı merak ediliyor. Dizinin genel itibariyle beklentileri karşılamadığını görmekteyiz. Reyting sonuçları düşük gelince "neden böyle oldu" diye soruldu. Bir yandan da ünlü oyuncuların başrolde hayat verdiği karakterler incelendi. Hande Doğandemir ve Kutsi'nin başrolü paylaştığı biliniyor. Onlara eşlik eden isimler arasında ise Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu bulunmakta.

Dizi Neden Az İzlendi?

Annemizi Saklarken dizisinin tanıtımında oldukça farklı bir hikaye bekliyorduk .Ancak yayın hayatına başladıktan sonra seyircilerin ilgisini çekmedi. Kısa süre içerisinde izlenme oranlarında düşüş görüldü. Dolayısıyla dizinin hikayesi değiştirilir veya daha fazla aksiyon eklenir ise reytingler bir anda artabilir. Henüz ilk bölümü yayınlandığından ötürü dizinin hala bir şansı bulunuyor. Bunu en iyi şekilde değerlendirmesi gerekiyor.

Erken Final Yapabilir

Annemizi Saklarken'in erken final yapabileceği belirtiliyor. Star TV, uzun süredir aradığı yüksek reytingli diziyi hala bulamadı. Dolayısıyla projelerde birkaç hafta şans verdikten sonra hala az izleniyorsa final yaptırıyor.