Annemizi Saklarken Dizisi için Erken Final Kararı Verildi!

Annemizi Saklarken Dizisi için Erken Final Kararı Verildi!

Star TV dizisi Annemizi Saklarken için karar verildi. Dizinin yeteri kadar izlenmemesi final yapacağı ihtimalini doğurdu. Peki sevilen dizi ne zaman final yapacak? Hikayenin sona ereceği tarih belli oldu mu? İzleyiciler, dizinin final yapmasını istemese de reyting sonuçlarını görünce hak veriyor.

Annemizi Saklarken dizisinin yakın zamanda final yapması bekleniyor. Star TV dizisi, yayın hayatına heyecanlı bir şekilde başlamıştı. Dizideki beklenti oldukça fazlaydı. Hal böyle olunca izleyiciler de neler olacağını merak etti. Başarılı oyuncu kadrosuyla yayın hayatına başlayan dizi, yüksek reyting elde edemedi. Hatta reyting gruplarında ilk 10'a dahi giremedi. Toplamda 5 bölüm kadar yayınlanan dizinin artık final yapması bekleniyor. Star TV dizisi ne zaman bitecek?

Annemizi Saklarken Final Yapacak

Dizinin final yapacak olması herkesi harekete geçirdi. Pek çok kişi dizide neler yaşanacağını merak ediyor. Final bölümünün henüz netleştiğini söyleyemeyiz. Ancak 5 bölümü umut edici olmayan dizinin yakın zamanda ekranlara veda etmesi muhtemel. Birkaç hafta içerisinde final tarihi öğrenilecektir. Ardından dizinin final hikayesi hazırlanacak ve son bölümü ile ekrana gelecek.

İzleyiciler Üzüldü

Öte yandan izleyiciler dizinin final yapacak olmasına üzüldü. Pek çok kişi böyle bir gelişme ile karşılaşacağını ummuyordu. Haliyle şimdi dizinin ne zaman final yapacağı tartışmaları ortaya atılmakta.