Annemizi Saklarken Dizisi Çalıntı Çıktı! Annemizi Saklarken Hangi Diziden Uyarlandı..

Annemizi Saklarken Dizisi Çalıntı Çıktı! Annemizi Saklarken Hangi Diziden Uyarlandı..

Annemizi Saklarken dizisi henüz yayınlanmadı ancak diziyle ilgili çok fazla soru soruluyor. Özellikle de diziye ilişkin bazı gelişmelerin yaşandığını da söyleyebiliriz. Annemizi Saklarken dizisi uyarlama mı? Hangi diziden uyarlandı? Edebi eserden uyarlama olup olmadığı da merak ediliyor. Star TV dizisindeki son gelişmeler...

Star TV'de yayın hayatına başlayacak olan Annemizi Saklarken dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Genel itibariyle uyarlama diziler ülkemizde sevilerek izleniyor. Büyük hazırlıklar yapılan bu diziyle ilgili de bazı iddialar ortaya atıldı. Annemizi Saklarken'in tanıtımı büyük ilgi çekecek. Peki dizi hangi yabancı diziden uyarlandı? En azından bir kitaptan esinlenerek senaryosunun oluşturulduğu iddia ediliyor. Sizler için gerçeği araştırdık.

Dizi Uyarlama mı?

Annemizi Saklarken dizisi uyarlama değil. Senaristinin Sırma Yanık olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla dizinin hikayesi orijinal olacak. Bu durum izleyicilerin hoşuna gitti. Çünkü alıntı olmayan veya çeşitli şekillerde uyarlama olmayan diziler daha fazla saygıyla karşılanıyor. Ayrıca bu tarz yapımların başarılı olmaları halinde yurt dışında da yayınlanma imkanları daha değerli olabilir.

Annemizi Saklarken Konusu

Star TV'nin yeni dizisi Annemizi Saklarken'in konusu merak edildi. Handan ve çocuklarının hayatının bir parti sonrası aniden değişmesini anlatıyor. Dündar ve Zerrin'in evlilik yıldönümü partisiyle beraber bazı gelişmeler yaşanacak. Zor zamanlar yaşayan üç çocuk annesi Handan'a ilaç gibi mi gelecek yoksa ona bu dünyayı zehir mi edecek göreceğiz.