Alparslan Dizisinin Başlama Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Alparslan Dizisinin Başlama Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen Alparslan dizisinin yayın tarihi belli oldu. Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizinin devamı olan proje hakkındaki detaylar ortaya çıktı. Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizinin devamı olan proje hakkındaki detaylar ortaya çıktı. Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrollerinde yer alacağı dizi Alparslan’ın hayatını konu alacak.

Alınan bilgiler neticesinde Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yani dizinin ilk bölümü 8 Kasım Pazartesi günü ekranlarda olacak. Bu kararın açıklanmasının ardından pazartesi günü reyting savaşının başlayacağı da biliniyor. Yasak Elma ve Kalp Yarası isimli dizilerin reytingleri ise şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca Show TV Üç Kuruş isimli dizisini de pazartesi günü ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

Pazartesi günü kıran kırana mücadele olacak!

Selçuklu tarihini anlatacak olan Alparslan yayın tarihi belli oldu. Alparslan dizisi 8 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak. İlk olarak Uyanış Büyük Selçuklu ismi ile ekranlara gelen dizi Melikşah dönemini anlatmıştı. Şimdi ise Alparslan Büyük Selçuklu ismiyle ekranlara gelerek Sultan Alparslan’ın hayatını izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. İzleyicinin şimdiden merakla beklediği dizinin oyuncu kadrosunda Fahriye Evcen, Barış Arduç ve Mehmet Özgür yer alıyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 8 Kasım Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.