Alparslan Dizisinde Herkesi Şaşışırtan Karar! Yapımcıdan Açıklama Geldi

Alparslan Dizisinde Herkesi Şaşışırtan Karar! Yapımcıdan Açıklama Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümünde Kekavmenos ve Alparslan arasında neler yaşanacak? TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da işler istendiği gibi gitmeyecek. Dizinin yeni bölümü büyük heyecanlara neden olabilir. Barış Arduç'un canlandırdığı karakter yine dikkatleri üzerine çekti.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünde Alparslan'ın kararları sorgulanacak. Çünkü kendisi hem veliahtlıktan hem de meliklikten vazgeçecek. Bu kararıyla birlikte dizinin seyri de değişecek. Kendisinin hanedanlıktan ayrılmasına Sultan'ın tepkisi ne olacak göreceğiz. Tüm bu gelişmeler eşliğinde Alparslan'ın annesinin intikamını almak istediği belirtiliyor. Peki çok istediği bu intikamı gerçekten alabilecek mi? Alparslan Büyük Selçuklu'da dikkat çeken gelişmeler yaşanacak.

Dizide Alparslan Rüzgarı Esiyor!

Alparslan'ın aldığı kararlar ve kendinden emin oluşu gözden kaçmadı. Bu nedenle TRT 1 dizisinin reytingleri iyice artmışa benziyor. Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un başrolde oynadığı dizide yaşanacaklar şimdiden dudak uçuklattı. Çünkü dizi çok kritik bir aşamadan geçiyor. Tıpkı dizinin ilk sezonunda olanlar gibi şaşırtıcı gelişmeler meydana gelecek.

Kekavmenos Diziden Ayrılacak mı

Öte yandan Alparslan'ın intikam ateşi sonrası beraberinde Kekavmenos'un diziden ayrılmasına neden olur mu merak ediliyor. Alparslan, elinden geleni yaparak onun işini bitirmek için fırsat kollayacak. TRT 1 dizisindeki bu hikaye izleyicilerin dikkatini çekse de bölümlerin bilerek uzatılması tepkiye neden olabilir. Dolayısıyla hikayede daha fazla sadelik ve akıcılık bekleniyor. Çok fazla uzatılması izleyicilerin farklı yapımlara kayması ile sonuçlanacaktır.