Alparslan Dizisi Yayına Girdi! Alparslan Dizisi Konusu ve Performansı Merak Konusu Oldu!

Alparslan Dizisi Yayına Girdi! Alparslan Dizisi Konusu ve Performansı Merak Konusu Oldu!

Merakla beklenen Alparslan dizisi 8 Kasım tarihinde ekranlarda olacak. 8 Kasım Pazartesi günü ekranlarda olacak olan Alparslan dizisi şimdiden merak söz konusu oldu. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde yer aldığı dizi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. İşte haberin tüm detayları...

Haberİnternette.Com / Detay - Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi günü ekranlara gelecek. TRT 1 ekranlarının en iddialı dizileri arasında yer alan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde merakla beklenen dizide Sultan Alparslan’a Barış Arduç, hayat verirken Akça Hatun’a ise Fahriye Evcen hayat verecek. Sarp Levendoğlu; Romen Diyojen, Gizem Karaca ise Evdokya karakteri ile karşımıza çıkacak.

Alparslan dizisinin detayları belli oldu

Alparslan dizisinin yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk üstleniyor. Dizinin yönetmeni ise Sedat inci oldu. Bunun dışında Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunda yetenekli isimler bulunuyor. Mehmet Özgür, Sarp Levendoğlu, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Mim Kemal Öke, Olcay Kavuzlu, Rabia Soytürk, Esila Umut, Hakan Şahin, Ayşegül Ünsal, Toprak Sergen, Ogeday Girişken, Metehan Şahiner, Esra Kızıldoğan ve Onur Ayçelik Alparslan dizisinin oyuncu kadrosunda yer alarak dikkatleri şimdiden üzerine çekti.

Alparslan dizisinde İzleyiciyi neler bekliyor?

Alparslan dizisinin ilk bölümünde Selçuklu Sultanı olan Tuğrul Bey, veliaht tayin edeceği gün kötü bir haber ile karşı karşıya kalır. Bunun ardından Tuğrul Bey, Anadolu'da sefer emri vererek büyük mücadelenin kapılarını aralar. Saldırının izleri peşinde Alparslan farklı noktalara sürüklenir. Saldırının peşine düşen Alparslan, bu esnada bizanslıların zulmünden kaçan Akça hatunu kurtarır. böylelikle destansı bir aşk başlar.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi ilk bölümüyle 8 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de

Kaynak:Haber İnternette