Alparslan Büyük Selçuklu'ya 2 Önemlİ Oyuncu Katıldı! Fahriye Evcen Unutuldu Bile!

Alparslan Büyük Selçuklu'ya 2 Önemlİ Oyuncu Katıldı! Fahriye Evcen Unutuldu Bile!

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'daki güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair bilinmeyenler açıklanıyor. Peki ya sevilen yapıma kimler katılacak? Oyuncu kadrosundaki değişiklik dikkat çekti. Alparslan Büyük Selçuklu'nun 3. sezonunda yeni bir hikaye geliyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki son dakika gelişmeleri dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide önemli ayrılıklar yaşanmıştı. Şimdi ise diziye kimlerin katılacağı belli olacak. Son zamanlarda TRT 1 dizisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki artık sevilen yapımda yeni oyuncuları göreceğiz.

Diziye Kim Katılacak?

Mehmet Özgür, Barış Arduç, Erdinç Gülener ve Barış Bağcı'nın başrolde oynadığı diziye kimlerin katılacağı merak ediliyor. Üstelik artık dizi sahnesinde hangi karakterleri göreceğimiz de merak konusu haline geldi. Dolayısıyla oyuncu kadrosundaki güncel gelişmeler çok konuşulacağa benziyor. Umut Karadağ ve Bora Cengiz'in dizi kadrosuna dahil olduğu açıklandı. Peki ya sevilen yapım hakkında başka neler biliyoruz?

3. Sezon Hazırlığı Sürüyor!

TRT 1 dizisinde 3. sezon hazırlığı henüz tamamlanmış değil. Dolayısıyla hikayede değişiklik yapılabilir ve yeni oyuncular diziye katılabilir. Söz konusu gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Bakalım dizi gerçekten de yeni sezonda eskiyi unutturabilecek mi?