Alparslan Büyük Selçuklu'da İlk Bölümden Beri Oynuyordu! Şimdi İse Diziden Ayrılacak!

Alparslan Büyük Selçuklu'da İlk Bölümden Beri Oynuyordu! Şimdi İse Diziden Ayrılacak!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden hangi oyuncu gidiyor? Şok eden bu iddianın hemen ardından çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü isim için yolun sonu gözüktü. TRT 1 dizisinde kimin ayrılacağı soruluyor. Alparslan Büyük Selçuklu'ya veda edecek isim kim?

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'daki güncel gelişmeler tek tek ortaya çıktı. Diziden ayrılacak ismi duyduğunuzda sizler de çok şaşıracaksınız. Öyle ki ekranlara veda edecek isimle ilgili bilgiler verildi. Son zamanlara damgasını vuran dizide kim gidiyor? Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılan oyuncunun ismi öğrenildi.

Ünlü Oyuncu  Diziden Gidiyor

En az başrol kadar etkili olan Erdinç Gülener, diziden ayrılacak. Oyuncunun ekranlara neden veda edeceği soruldu. Konuyla ilgili çok açıklama yapılsa da henüz bir detaya yer verilmiş değil. Oyuncunun neden ayrılacağı da öğrenilmedi. Çünkü izleyiciler senaryodan ötürü mü yoksa farklı bir sebep olduğu için mi ayrılacağını merak ediyor.

Çağrı Bey'i Canlandırıyordu

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Erdinç Gülener'in Çağrı Bey karakterini canlandırdığını biliyoruz. Öyle ki oyuncu hakkında çeşitli detaylara yer verildi. Bakalım TRT 1 dizisine kaçıncı bölümden itibaren veda edecek? Dizinin ilk bölümlerinden bu yana oynaması da ayrı bir başarıydı.