Alparslan Büyük Selçuklu Dizisine Kurtlar Vadisinden Büyük Transfer Geldi!

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisine Kurtlar Vadisinden Büyük Transfer Geldi!

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'ya bir oyuncu daha katıldı. Bu sefer gelen oyuncunun Kurtlar Vadisi'ndeki ünlü bir isim olduğu belirtildi. Dizide hangi karakteri canlandıracağı da duyuruldu. Peki Barış Arduç ve Fahriye Evcen ile oynayacak ünlü isim kim?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, oyuncu transferlerine devam ediyor. Başarılı dizinin yakın zamanda bir oyuncuyu daha kadrosuna kattığı ortaya çıktı. TRT 1'deki diziye katılan ismin büyük ses getireceği düşünülüyor. Çünkü daha önce oynadığı diziyi duyanlar onu hemen tanıdı. Efsaneleşen Kurtlar Vadisi'nde yıllarca oynamış olan ünlü oyuncu kim?

Diziye Kim Katıldı?

Alparslan Büyük Selçuklu'da oynayacağı karakter dahi belli olan ünlü ismin Şahin Çelik olduğu açıklandı. Şahin Çelik, daha önce 2003 yılında Ürdünlü bir bakanı canlandırmıştı. Daha sonra diziden ayrıldı ve yıllar sonra 2011 yılında tekrar Kurtlar Vadisi'ne katıldı. Bu sefer Haşim Ağa karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Aynı dizide iki farklı karakteri oynamasıyla ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştı.

Şahin Çelik Kimi Canlandıracak?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin tarihi kurgu ile harmanlanmış şekilde anlatması nedeniyle oyuncunun karakteri merak ediliyor. Hangi ünlü isme hayat vereceği konusunda sorular sorulmakta. Ancak yapılan açıklamada oba beyine hayat vereceği öğrenildi. Bu detayla birlikte ünlü oyuncu hakkında merak edilen bir soru daha yanıt buldu. Diziye ne zaman katılacağı bilinmese de gözler yeni bölümde olacak.