Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Fahriye Evcen Ayrılmak Üzere! Yapımcıya İzleyiciden Tepki Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Fahriye Evcen Ayrılmak Üzere! Yapımcıya İzleyiciden Tepki Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Fahriye Evcen ayrılığıyla çalkalanıyor. TRT 1'de ekrana gelen dizide Akça Hatun'un vurulması büyük tepki çekti. Akça Hatun'un hayatını kaybederek diziye veda edeceği konuşuluyor. Peki dizinin yeni bölümünde başka ne gibi sürprizler yaşanacak? Ünlü oyuncudan ayrılık açıklaması geldi mi?

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü büyük ilgi çekti. Dizinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyiciler ne yapacağını şaşırdı. Çünkü öyle gelişmeler yaşanıyor ki TRT 1 dizisi reytinglere doyamayacak. Başrol oyuncusunun diziden ayrılma ihtimali bulunuyor. Akça Hatun'un başına gelenler çok şaşırttı. Normalde böyle bir sahnenin yayınlanması beklenmiyordu. Ancak öyle bir senaryo yazılmış ki izleyiciler tepki göstermeden duramadı.

Akça Hatun Vurulacak!

Kekavmenos, Alpagut'a Akça Hatun'u öldürme emri veriyor. Akça Hatun'un ok ile vurulduğu sahneler büyük tepki çekti. Yere yığılan ve acı çeken Akça Hatun'un akıbeti ne olacak merak ediliyor. Alpagut, istemese de Akça Hatun'u öldürmek için ok atacak. Fahriye Evcen'in hayat verdiği karakter, dizinin başrolleri arasında. Haliyle bu durum izleyicileri olumsuz etkileyecek. Dizinin gidişatı da bundan pek de iyi etkilenecek diyemeyiz.

Fahriye Evcen Diziden Ayrılacak mı?

Fahriye Evcen'in diziye bu kadar erken veda etmesi beklenmiyor. Ancak dizideki gelişmelere bakacak olursak karakterin yaşaması oldukça düşük bir ihtimal olarak görülüyor. Yeni bölümde ne gibi gelişmeler meydana gelecek göreceğiz. Dizinin heyecanlı bir hal aldığını söylemek mümkün.