Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Beklenmedik Bir Ayrılık Daha! Alparslan Dizi Oyuncusu Ölerek Can Verdi

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Beklenmedik Bir Ayrılık Daha! Alparslan Dizi Oyuncusu Ölerek Can Verdi

TRT 1'de Alparslan Büyük Selçuklu dizisi konuşuluyor. Çünkü dizideki ayrılık seyircileri fazlasıyla etkiledi. Duygusal bir sahne ile öldürülen karakterin kim olduğu ortaya çıktı. Prens Yannis'in hayatını elinden alan kişi ise babası çıktı. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanıyor? Ünlü oyuncudan ayrılık haberi geldi.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü ayrılıklarla damgasını vurdu. Dizinin yeni bölümünde öyle olaylar yaşanıyor ki ünlü oyuncunun şaşırtıcı vedası seyircilerin gözünün önünden gitmeyecek. TRT 1'de ekrana gelen dizi, Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in eşsiz performansı ile büyüleniyor. Ancak diziden ayrılan isim çok daha farklı birisi. Prens Yannis'in ayrılığı daha çok konuşulacak gibi duruyor.

Prens Yannis Diziden Ayrıldı

Metehan Şahiner'in hayat verdiği Prens Yannis karakteri diziden nasıl ayrıldı merak ediliyor. Kimsenin beklemediği bir anda Yannis'in ölümü gerçekleşti. Üstelik bunu yapan bizzat babasıydı. Kekavmenos'nın kendi elleriyle öldürmesi seyircilerin kanını dondurdu. Geçmiş zamanlardaki olayları kurgu yardımıyla anlatan dizide bu gelişmenin yaşanması diziyi bir üst seviyeye çıkardı.

Reytinglerde Artış Var!

Alparslan Büyük Selçuk dizisinin oyuncu kadrosu tamamen değişmişti. Reyting sonuçlarının düşmesi beklenirken aksine ikinci sezonda da zirvede olmayı sürdürdü. Dizinin başarısı bir süre daha devam edecek diye tahmin ediliyor. Bu gelişmeler esnasında diziye yeni katılacak oyuncular şimdiden tartışılmaya başlandı.