Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Başrol Oyuncusu Ayrılıyor! İzleyiciden Yapımcıya İdam Tepkisi Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Başrol Oyuncusu Ayrılıyor! İzleyiciden Yapımcıya İdam Tepkisi Geldi

TRT 1'de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu'da dikkat çekici anlar yaşandı. Atabey'in idam kararı Sultan Alparslan'ı harekete geçirdi. Peki dizide neler yaşanıyor? Atabey diziden ayrılacak mı? Tuğrul Bey'in son hamlesi büyük ses getirdi. Dizinin yeni bölümünde oyuncu ayrılıkları yaşanabilir.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandaki sahneler izleyicileri üzmüşe benziyor. Pek çok kişi dizide yaşanacakları merak etti. İdam kararının verilmesi Bizans ve Sultan Alparslan arasındaki uçurumu artırdı. Atabey'in düştüğü durum oldukça üzücüydü. Sultan Alparslan, tüm çabalarına rağmen Atabey'i kurtaramayacakmış gibi gözüküyor. Peki Atabey diziden ayrılacak mı?

Atabey İdam Edilelere Diziden Ayrılacak

Bizans tarafından alınan kararla idam edilmesi uygun görülen Atabey'i zor zamanlar bekliyor. Barış Arduç'un hayat verdiği Sultan Alparslan ise elinden geleni yapmakta. Ancak kendisine büyük bir engel çıkacak. Tuğrul Bey bir şekilde ona karşı olabilir ve bu durum dizinin kaderini etkileyecek.

Tuğrul Bey Neden Engel Oluyor?

İzleyicilerin de merak ettiği bir soru olan Tuğrul Bey'in neden Atabey'in kurtarılmasına engel olduğu bir türlü cevaplanamadı. TRT 1 dizisinin yeni bölümünde bu soruya dair çeşitli yanıtlar alabiliriz. 4 bölümle ekrana gelen dizide yaşanacak gelişmelere dair bir sürü sürpriz bizleri bekliyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki olaylar ve çok daha fazlası haberlerimizde olacak.