Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Üzücü Ayrılık! Ünlü Oyuncu Diziden Gitti!

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Üzücü Ayrılık! Ünlü Oyuncu Diziden Gitti!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki bu ayrılık seyircileri üzecek. Çünkü ünlü oyuncunun ayrılması beklenmiyordu. TRT 1 dizisinin 5. bölüm fragmanında şok eden bir görüntü ortaya çıktı. Hangi oyuncu Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılıyor? İşte merak edilen gerçeğe dair detaylar...

Alparslan Büyük Selçuklu, son haftalarda başarılı performansı ile ilgiyi üzerine çekiyor. Dizideki oyuncuların da katkısıyla reytinglerde yükseliş yaşandı. Pek çok kişi 5. bölüm fragmanını iple çekiyordu. Fragman yayınlandı ve diziden bir isimin ayrılacağı haberi geldi. Bu ayrılık diziyi olumsuz etkiler mi merak ediliyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin fragmanında yaşananları sizlerle paylaşıyoruz. Diziden ayrılan oyuncunun ismi nedir?

Prens Yannis Öldü!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi fragmanında Prens Yannis'in öldüğü haberi geldi. Pek çok kişinin beklenmedik şekilde ölümünü izlediği karakter, acılar içerisinde yaşama veda etti. Üstelik dizide karaktere hayat veren Metehan Şahiner'in son durumu merak ediliyor. Ünlü oyuncu kalıcı olarak diziye veda etti mi diye araştırma yapan seyirciler var.

Metehan Şahiner Dizide Oynamayacak

Ünlü oyuncu Metehan Şahiner'in 5. bölümden sonra TRT 1 ekranlarında gözükmeyeceği ifade edildi. Prens Yannis'in babası Tekfur Kekavmenos tarafından yaşamına son verildiği görülüyor. Tüm bu gelişmeler dahilinde izleyicileri bekleyen başka ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. TRT 1 dizisi seyircilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.