Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Seyirciden Saklanan Gizem Ortaya Çıktı!

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Seyirciden Saklanan Gizem Ortaya Çıktı!

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerini paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu, ekranlara geldiği her hafta gündemden düşmüyor. Reyting oranlarında da birinciliği kimseye kaptırmayan dizi, onuncu bölümüyle tekrardan izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Görsel bir şölen sunan dizide aynı zamanda hikaye ve oyuncuların performansları da çok konuşuluyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve kendine has görsel detaylarıyla Pazartesi akşamlarının en iyi yapımı olarak gösteriliyor. Yeni bölümde ortaya çıkan detay ise izleyenleri şok etti. Büyük sır, en sonunda açığa çıkıyor.

Dizinin Yeni Bölümüyle İlgili Detaylar Ortaya Çıktı!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, yoğun bir izleyici kitlesi tarafından sürekli araştırılmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümüyle ilgili detaylar da internet üzerinden sürekli takip ediliyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde Kekavmenos ve Akça’yı kurduğu plan ile bir araya getirmeyi başaran Alparslan’ın Akça’nın Kekavmenos’a ‘’Baba’’ hitabından sonra ne yapacağı merakla bekleniyor. Akça’nın Alparslan’dan sakladığı sır ortaya çıkıyor.

Yınal’ın Karargaha Ne Yapacağı Merak Ediliyor!

Dizinin son bölümünde Alparslan’ın güçlükle ele geçirdiği karargahı Yınal alıyor. Yınal’ın karargah üzerinde yapacağı planlar büyük bir merakla bekleniyor. Yeni bölümde karargah adına atılan ilk adım, Nizamülmülk’ün alplerin başına geçecek olması olarak görülüyor. Ayrıca Göktuğ’u esir alan Diyojen’in nasıl bir karar alacağı da heyecanla beklenmekte. Tüm bu soru işaretleri, 24 Ocak Pazartesi günü onuncu bölümüyle ekranlara gelecek Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde cevap bulacak.