Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Önemli Değişikler Yaşandı! Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinin Kadrosu Değişiyor!

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Önemli Değişikler Yaşandı! Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinin Kadrosu Değişiyor!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine katılan oyuncu şaşırttı. TRT 1 dizisinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'e eşlik edecek isim belli oldu. Artık diziye yeni bir karakter geliyor. Oyuncu ayrılıklarından sonra hikayeye yeni oyuncuların gelmesi şarttı. Peki diziye kim katıldı?

TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yeni bir gelişme yaşandı. Senaryosu ile izleyicilerin dikkatini çeken yapıma yeni bir oyuncu geliyor. Bu sefer gelecek oyuncu hikayede önemli bir konumda olacak. Haliyle diziye kimin katıldığı da önem kazanıyor. Başrollerde oynayan Barış Arduç ile Fahriye Evcen'in yanı sıra diğer oyuncuların da heyecanla takip edildiğini belirtelim. Peki Alparslan Büyük Selçuklu dizisine katılan oyuncunun ismi nedir?

Usta Oyuncu Diziye Katıldı!

Alparslan Büyük Selçuklu'ya Şahin Çelik'in katıldığı haberi geldi. Ünlü oyuncu dizide yerini alacak ve önemli bir karaktere hayat verecek. Savaş sahnelerinin heyecanla seyredildiği dizide reytingler beklentilerin üzerine çıktı. Hal böyle olunca hikayenin hiç durmadan ilerlemesi ve reytinglerin korunması gerekiyor. Tam da bu esnada diziye yeni oyuncular kazandırılmakta. Özellikle de başarılı isimlerle anlaşma sağlanıyor. Şahin Çelik'in 1959 doğumlu ve tiyatro geçmişi olan usta bir oyuncu olduğunu bilmekteyiz.

Oba Beyi'ni Canlandıracak

Dizide oba beyi olacak Şahin Çelik, rolünün hakkını en iyi şekilde verecektir. Daha önce yer aldığı yapımlarda da üstün performans sergiledi. Kendisini yeni bölümde göreceğiz. Bakalım diğer oyuncularla birlikte uyum içerisinde hareket edebilecek mi? Dizinin yeni bölümünde canlandıracağı karakterle ilgili daha fazla bilgi edinebileceğiz.