Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde İki Başrol Ortalığı Karıştırdı

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde İki Başrol Ortalığı Karıştırdı

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü beklenirken ortaya atılan bir gerçek herkesi şok etti. Barış Arduç ile Fahriye Evcen arasındaki yaş durumu öğrenildi. Fahriye Evcen'in daha büyük olduğu belirtiliyor. Peki iki başrol oyuncusu arasında ne kadar yaş var? TRT 1 dizisi bir anda gündeme taşındı.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonuna heyecanlı bir şekilde başlıyor. Pek çok kişi dizide neler yaşanacak ilgiyle takip etmekte. Özellikle de oyuncu kadrosu açıklanınca tüm dikkatler TRT 1 dizisine yöneldi. Ancak bir yandan da başrol isimlerinin kim olduğu merak edilmekteydi. Barış Arduç ile Fahriye Evcen'in isimleri açıklanınca pek çok kişi heyecanlandı. Fahriye Evcen, yaklaşık 3 yıldır oyunculuk yapmamaktaydı. Burak Özçivit ile evlendikten sonra mesleğine ara veren ünlü isim, 2019'da Karan isimli bebeklerini kucağına aldı.

Oyuncuların Yaş Farkı Olay Oldu!

İki başarılı oyuncunun arasında ne kadar yaş var merak edilmekteydi. Yapılan kısa araştırmanın hemen ardından gerçekler ortaya çıktı. Barış Arduç'un Fahriye Evcen'den küçük olması seyircilerin garibine gitti. Çünkü Barış Arduç'un daha büyük olduğu tahmin ediliyordu. Alparslan: Büyük Selçuklu yayın hayatına başlarken bu gelişmenin yaşanması dizinin adını daha da fazla duyurdu. TRT 1 dizisinin başrol oyuncuları arasında Barış Arduç 9 Ekim 1987 doğumlu iken, Fahriye Evcen ise 4 Haziran 1986 doğumlu olduğu öğrenildi.

Alparslan Büyük Selçuklu Beğenildi!

Dizi, ilk bölümüyle geçtiğimiz haftalarda ekrana gelmişti. İlk bölümü çok beğenildi ve ikinci bölümü iple çekiliyor. Uzun süredir üstünde çalışıldığı için seyirciler diziyi başarılı buldu. Özellikle de at üzerindeki sahnelerle dövüş sahnelerine büyük emek harcandı.

Kaynak:Haber İnternette