Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Fahriye Evcen Depremi! TRT ve Yapımcıdan Fahriye Evcen Mesajı Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Fahriye Evcen Depremi! TRT ve Yapımcıdan Fahriye Evcen Mesajı Geldi

TRT 1'de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu'da ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı ifade edildi. Dizideki bu gelişme sonrasında Fahriye Evcen gerçekten ayrılacak mı merak ediliyor. Akça Hatun karakteri için yolun sonu gözüktü mü? İşte detaylarıyla birlikte yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, sezona oldukça iyi bir giriş yapmıştı. Dizideki gelişmelerle birlikte izleyiciler, reytinglerin artmasını sağladı. Çünkü diziye olan ilgi her hafta artıyordu. Ancak gelinen noktada ünlü oyuncunun ayrılacak olması işleri değiştirebiliriz. Gevher Hatun'u korumak için öne atılan Akça Hatun, canından olmak üzere. Bıçak darbesi ile yere yığıldı ve bu durum başrol karakterini diziden gönderebilir. Fahriye Evcen diziden ayrılacak mı?

Fahriye Evcen Ayrılabilir!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen'in yokluğu izleyicileri üzecek gibi gözüküyor. Ancak ünlü oyuncunun ayrılma ihtimali oldukça yüksek. Çünkü yaşaması için adeta bir mucizeye ihtiyaç var. Eşi Burak Özçivit gibi ekranlara geri dönmesi ile sevindiren ünlü ismin, bir anda diziden ayrılık haberiyle gündeme gelmesi hayranlarını üzdü.

Henüz Açıklama Yapılmadı!

Öte yandan gerek dizi kanadından gerekse oyuncu tarafından bir açıklama gelmedi. Ayrılığa dair bir gelişme yaşanmaması dizinin yeni bölümündeki reytingleri daha da artıracak. Çünkü bu gidişle cevabı bizzat yeni bölümden öğreneceğiz. Dizide başka ne gibi sürprizler bizleri bekliyor zamanla belli olacak.