Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Deprem Ünlü Oyuncu Diziden Ayrıldı

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Deprem Ünlü Oyuncu Diziden Ayrıldı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümünde etkileyici sahneler ile ön plana çıktı. Kekavmenos, intikam arayışındayken Sultan Alparslan’ın bozgununa uğrayacak. Bunun ardından Akça Hatun’a neler olacağı da merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm ayrıntıları...

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni bölümü fırtına gibi esmeye geliyor. Dizide, Kekavmenos’un elindeki tüm imkanları Sultan Alparslan’a karşı kullanıyor. Ayrıca yeni bölümünde Sultan Alparslan bütün düşmanlarından hesap soruyor. Kekavmenos, saldırıya geçecekken büyük hayal kırıklığına uğrayarak Sultan Alparslan’dan gelen beklenmedik saldırı ile karşı karşıya kalır. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olan gelişmeler şimdiden dizi severleri heyecanlandırdı.

Sultan Alparslan dizisinde neler oluyor?

  • Kekavmenos, Sultan Alparslan’ı gafil avlamak için elinden geleni yapar. Fakat işler beklediği gibi gitmez ve Sultan Alparslan’ın intikamı ile karşı karşıya kalır. Sultan Alparslan ise büyük bir hamle yapmayı ihmal etmez. Dizi severler Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını merakla bekliyor.
  • Akça Hatun Ölüyor mu?
  • Alparslan dizisinin yeni bölümünde Akça Hatun’un ölüp ölmeyeceği merak ediliyor.  Dizinin yeni bölümünde Akça Hatun’un vurulacağı söyleniyor. Ayrıca seyirciler dizinin diğer yeni bölüm fragmanlarını merakla izliyor ve bekliyor. Kekavmenos Akça Hatun’u hedef alırsa dizinin ilerleyen bölümlerinde Akça Hatun’un öleceği iddia ediliyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü heyecanla  şimdiden bekleniyor. Dizi severler, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü merak ile beklerken Akça Hatun’un kadrodan ayrılmaması gerektiğini söylüyor.