Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Bir Ayrılık Daha Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Bir Ayrılık Daha Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümünde savaş sahneleri ekrana gelecek. Kekavmenos, intikam arayışındayken Sultan Alparslan'ın bozgununa uğrayacak. TRT 1 dizisinde Akça Hatun'a neler oluyor? Merakla beklenen gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü çok konuşulacak. Dizide, Kekavmenos'un elindeki tüm imkanları kullanarak Sultan Alparslan'a karşı bir hamlede bulunduğu görülüyor. Onu alt etmek için büyük bir fırsat kollayan Kekavmenos, saldırıya geçecekken büyük hayal kırıklığı yaşayacak. Çünkü Sultan Alparslan'dan gelen beklenmedik saldırı Kekavmenos için büyük risk taşıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacak? TRT 1'de ekrana gelen diziyle ilgili yaşananlar çok şaşırttı.

Kekavmenos Tuzak Kuracak!

Sultan Alparslan'ı gafil avlamak için elinden geleni yapan Kekavmenos, bu hamlesiyle büyük ses getirmeyi planlıyor. Ancak işler beklediği gibi gitmeyecek. Oğlunun intikamını almak için çıktığı yolda başına gelmeyen kalmadı. Son olarak bir darbe de Sultan Alparslan'dan yiyebilir.

Akça Hatun'a Ne Oldu?

Dizinin yeni bölümünde Akça Hatun'un vurulacağı iddia ediliyor. Dolayısıyla seyirciler dizinin diğer yeni bölüm fragmanlarını beklemeye başladı. TRT 1 dizisindeki bu gelişmeyle birlikte gözler baş karakterlerde olacak. Eğer Kekavmenos Akça Hatun'u hedef alır ise seyirciler büyük panik yaşayabilir. Çünkü önemli bir karaktere veda edilmiş olunacak. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü heyecanla takip edilecek.