Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Başrol Ayrılığı! Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Bir Oyuncu Daha Veda Ediyor..

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Başrol Ayrılığı! Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Bir Oyuncu Daha Veda Ediyor..

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde büyük hayal kırıklığı yaşandı. Fahriye Evcen diziden ayrılmayacak deniyordu ancak ayrılığı kesinleşti. Peki Akça Hatun diziye neden veda ediyor? TRT 1 dizisindeki büyük ayrılık izleyicileri üzdü. İşte dizinin 11. bölümünde yaşanması muhtemel olaylar...

Alparslan Büyük Selçuklu fragmanı yayınlandı. Akça Hatun'un başına gelen olaylardan sonra pek çok kişi Fahriye Evcen'in diziye veda ettiğini iddia etti. Ünlü oyuncu, dizide başrol oynasa da ekranlardan erken kopabilir. 11. bölümde yaşanacaklar şimdiden tartışılmaya başlandı. Peki TRT 1 dizisi, yeni bölümde Akça Hatun'un ayrılığını yayınlayacak mı? Alparslan, büyük hayal kırıklığına uğradı. Sevilen oyuncu Barış Arduç'un canlandırdığı karakter, son kararını verecek. Akça Hatun'u bekleyen hain damgası ve daha pek çok olay masaya yatırılacak.

Kekavmenos Gerçekten Babası mı?

Akça Hatun'un Kekavmenos'a "Baba" diye hitap ettiği görüldü. Bu olaydan sonra herkes şaşırdı. Özellikle de Alparslan'ın tepkisi fazlasıyla ağır olacaktı. Kendisini affetmeyeceği tahmin edilen Alparslan, önemli bir karar vermek zorunda kalacak. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol oyuncu ayrılığı yaşanabilir.

Fahriye Evcen Ayrılıyor mu?

Sosyal medyada oldukça sık paylaşım yapan Fahriye Evcen, gerçekten diziden ayrılacak mı merak ettirdi. Tüm bu gelişmelere rağmen ünlü ismin diziden ayrılacağı düşünülmüyor. Çünkü kendisi dizi için oldukça önemli. Hal böyle olunca diziyle ilgili çeşitli iddialar da ortaya atılmış vaziyette.