Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Akça Hatun Detayı Ortaya Çıktı

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Akça Hatun Detayı Ortaya Çıktı

Alparslan Büyük Selçuklu'da Akça Hatun aldığı bir haber ile ne yapacağını şaşıracak. Alparslan'ın kendisine söyledikleri karşısında ne diyecek? Kekavmenos'tan intikam almak istediği herkes tarafından biliniyor. Veliahtlıkla ilgili verdiği kararla birlikte TRT 1 dizisinde çok önemli gelişmeler meydana gelecek.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümüne damgasını vuran bir olay izleyicileri de tedirgin etti. Akça Hatun, aldığı cevapla beraber Sultan Alparslan'a ne diyeceğini bilemiyor. Beklentilerin dışında bir konuşma yapacak olan Sultan Alparslan'dan sonra bazı gelişmeler yaşancak. Veliahtlık hakkında neler düşünüyor? İşte Akça Hatun'un bu olaydan sonra yapacağı hamleler...

Veliahtlığı Reddetti!

Alparslan'ın veliaht olmayı reddetmesiyle birlikte nedeni yavaş yavaş ortaya çıktı. Pek çok kişi intikam duygusuyla böyle bir karar verdiğinin farkında. TRT 1 dizisinde Alparslan'ın tek istediği annesinin intikamını alabilmek. Bunun için de Kekavmenos'u aradığı biliniyor. Kekavmenos'un hayatını elinden alarak intikamını sonlandıracak. Ancak dizinin yeni bölümü çok daha farklı gelişmelere sahne olabilir.

Vaspurakan'ı Ele Geçirebilecek mi?

Kekavmenos'un yanı sıra Vaspurakan'ı da ele geçirmek istiyor. Alparslan'ın bu istekleri karşısında veliahtlık ve melikliği reddetmesi şok etkisi yarattı. Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in canlandırdığı karakterler şaşırtmaya devam ediyor.