Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Yasak Elma Dizisini Yerle Bir Etti!

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Yasak Elma Dizisini Yerle Bir Etti!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi uzun süredir çok iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Haftalardır süren reyting birinciliğinin ardından Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başlaması ile birlikte Yasak Elma dizisi geri planda kaldı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ilk bölümüyle tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi entrika dolu sahneleri ekranlara taşımaya devam ediyor. Haftalardır pazartesi akşamı reytinglerde birinci olan Yasak Elma dizisi bu zaferi elinden bir türlü bırakmıyordu. Yasak Elma dizisi iki iddialı yapımın ekranlara gelmesinin ardından reytinglerde gerileme yaşadı.

Yasak Elma dizisi birinciliğe tutunamadı

Uzun süredir beklenen ve Show TV'de izleyici ile buluşan Üç Kuruş dizisi de pazartesi günleri ekranlara gelmeye başladı. Yasak Elma dizisinden farklı bir senaryoya sahip olan Üç Kuruş dizisi izleyicileri romanların dünyasına götürdü. Salı günleri reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından Üç Kuruş reytinglerde gayet iyidir başarı yakaladı fakat Yasak Elma dizisini tahtından edemedi. Böylelikle Fox TV reytinglerde birinciliği elde tuttu.

Alparslan dizisi reyting rekorları kırdı!

Dün akşam uzun süredir beklenen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sonunda izleyici ile buluştu. İlk bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizi çok uzun süredir bekleniyordu. Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisinin başrollerinde yer aldığı Alparslan dizisi pazartesi gecesine bomba gibi düştü. Reytinglerde ortalamanın üzerinde puan elde eden Alparslan Büyük Selçuklu dizisi tüm kategorilerde birincilik yakaladı. Yani Yasak Elma dizisinin haftalardır süren hakimiyeti de son buldu. Alınan bilgiler neticesi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi tüm rakiplerini geride bıraktı. İzleyiciler bundan sonra Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin birinciliğini koruyup korumayacağını merak ediyor.

Kaynak:Dizi Haberleri