Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Dillerden Düşmüyor! Yaptıkları Olay Oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Dillerden Düşmüyor! Yaptıkları Olay Oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yaşanan olaylar şaşırttı. Çağrı Bey'in oğlu Süleyman için söylediği sözler dikkat çekti. TRT 1 dizisinde neler oluyor? Kadnıa şiddete karşı sarf edilen bu sözler karşısında sosyal medya yıkıldı. İşte Alparslan Büyük Selçuklu'daki son gelişmeler...

TRT 1'in yeni dizilerinden olan Alpaslan Büyük Selçuklu sosyal medyanın dilindeydi. Pek çok kişi yeni bölümü izledikten sonra diziye daha da bağlandı. Peki dizide neler yaşanıyor? Yalnızca bir sahne bile milyonların dizi hakkında konuşmasını sağladı. Başrollerde Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un yer aldığı diziye dair son gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Çağrı Bey'in Sözü Şaşırttı

Çağrı Bey, oğlu Süleyman'a nasihat verirken "Er kişi hatununa el kaldırmaz" dedi. Ayrıca diğer sahneler de fazlasıyla akıcıydı. Dolayısıyla dizide yalnızca hikaye konuşulmuyor. Topluma verilen mesajlar da ilgiyle takip edilmekte. Bu sayede dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merak ediliyor. Heyecanın daima üst seviyede tutulduğunu söylemeliyiz. Kadına şiddete karşı böyle konuşması herkesi sevindirdi.

6. Bölüm Rekor Kırıyor

Alparslan Büyük Selçuklu'nun 6. bölümü adeta reyting rekoru kırıyor. Yalnızca televizyon değil aynı zamanda sosyal medya izlenmelerinde de büyük artış meydana geldi. Dizinin bndan sonraki daha çok dikkatli davranıp reytinglerin sahibi olması bekleniyor. TRT 1 dizisinde bizleri tam olarak ne bekliyor göreceğiz.