Alparslan Büyük Selçuklu Çekimlerinde Dikkat Çeken Detay! Alparslan Büyük Selçuklu Bu Olay 17 gün sürdü

Alparslan Büyük Selçuklu Çekimlerinde Dikkat Çeken Detay! Alparslan Büyük Selçuklu Bu Olay 17 gün sürdü

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin savaş sahnesi çekimleri büyük ses getirdi. Dizide o kadar fazla kılıç, mızrak, kalkan ve yardımcı oyuncu kullanıldı ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Bini aşkın kişinin oynadığı 2. bölümde TRT 1 dizisinin reytingleri iyice tavan yapacak. Barış Arduç'un performansı da çok beğenildi.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, yayın hayatına oldukça başarılı başladı. Dizinin yeni bölümleri ilgiyle takip edilirken savaş sahneleri de çok beğeniliyor. Peki TRT 1 dizisindeki çekimler nasıl gerçekleşmekte? Bilindiği üzere oyuncuların büyük eğitimlerden geçtiği bu dizi, çekilmesi oldukça zor. Savaş sahnelerinde ise yüzlerce kişinin yer aldığı bir ortamdan söz ediyoruz. Hal böyle olunca harcanan prodüksiyon masrafları da o kadar fazla oluyor.

Savaş Sahnesinde 1500 Kişi Vardı!

Savaş sahnesinin çekiminde toplamda 1500 yardımcı oyuncunun yer aldığı açıklandı. Üstelik 60 kişilik Stunt ekibiyle beraber 100 atın da olduğunu belirtelim. Yüzlerce mızrak ve kalkanın yanı sıra toplamda 1000 kılıç kullanıldı. 2. bölümdeki bu sahneler için gösterilen çaba seyirciler tarafından beğenildi.

Başrol Oyuncuları Nefesleri Kesti

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol oynayan Fahriye Evcen ve Barış Arduç başarılı bulundu. Özellikle de savaş sahnesinde Barış Arduç'u izleyenler sosyal medya üzerinden övgülerini eksik etmedi. Şimdi ise dizinin yeni bölümünde daha ne gibi gelişmeler yaşanacağı merak ediliyor. TRT 1'de ekrana gelen diziyle ilgili son olayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.