Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Almila Ada Yeni Dizinin Kadrosuna Girmeyi Başardı! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Almila Ada'nın yakın zamanda Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde oynayacağı ortaya çıktı. Oyuncu kadrosuna dahil olan güzel oyuncu, hayranlarını sevindirdi. Peki Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi ne zaman başlayacak?

Adsız.
Google News

Son yılların parlayan yıldızlarından biri olan Almila Ada ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Güzel oyuncu, her geçen gün ününe ün katıyor ve sosyal medyayı da aktif şekilde kullanarak takipçilerine her an erişim sağlıyor. Oyuncuyla ilgili yapılan bir haber ise hayranlarını fazlasıyla sevindirdi. 

Almila Ada Yeni Projede Yer Alacak!

Almila Ada'nın çekimlerine başlanacak Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde oynayacağı açıklandı. Oyuncu kadrosu için seçimler devam ederken, Almila'nın dizideki önemli bir karakteri canlandıracağı belirtildi. 2014 yılından bu yana yer aldığı çeşitli dizi ve filmlerde büyük bir başarı timsali olan ünlü oyuncunun yakın zamanda bu proje ile kariyeri açısından önemli gelişmelerin yaşanacağı düşünülüyor.

Almila Hangi Karakteri Canlandıracak?

Almila Ada, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Ancak güzel oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği henüz açıklanmadı. Bu nedenle hayranlarının meraklı bekleyişi sürüyor. 

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli Hangi Kanalda?

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Son zamanlarda önemli dizilere ev sahipliği yapan TRT 1'in bu hamlesi de yine başarılı olacak gibi gözüküyor. Çünkü dizinin kadrosu şimdiden önemli isimlerle donatıldı. Yakın zamanda senaryosunun da ortaya çıkmasıyla dizi bomba etkisi yaratacak. Reyting sıralamalarında önemli bir konuma yükselmesi beklenen dizinin beklentileri karşılayacağı yönünde diziyi bekleyenlerin de inancı tam.

Önemli Bir Kişilik Konu Edilecek

Hacı Bayram Veli gibi tarihe adını yazdırmış ve önemli bir isim olarak anılan ünlü şairin konu edinmesi oldukça iyi karşılandı. Çünkü geçmişimize sahip çıkmalı ve onları çeşitli eserlerle beslemeliyiz. Popüler kültürde basit aşk ve sürekli birbirini tekrar eden olaylar yerine bu tarz önemli şahsiyetlerle ilgili yapımların ortaya konulması çok daha faydalı olacaktır. Dizinin yayın tarihi ile ilgili de kesin bir bilgi yok ancak yakın zamanda detaylı bilgi verilecektir.

<