Alişan'ın Eşi Buse Varol'un Eski Sevgilisi Ortaya Çıktı! Alişan Sinir Krizi Geçirdi

Alişan'ın Eşi Buse Varol'un Eski Sevgilisi Ortaya Çıktı! Alişan Sinir Krizi Geçirdi

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma'daki bir oyuncu dikkat çekiyor. Buse Varol'un eski aşkı olduğu ortaya çıkınca herkes şaşırdı. Alişan ile evli olan Buse Varol'un eski sevgilisi kim? Merakla sorulan soru yanıt buldu. Yasak Elma'nın ünlü oyuncusu ile zamanında sevgililermiş.

Yasak Elma oyuncusunun Buse Varol'un eski aşkı olduğu ortaya çıktı. Pek çok kişinin bu ilişkiyi bilmediği tahmin ediliyor. Alişan ile evli olan Buse Varol, zaman zaman ayrılık iddiaları ile gündeme gelmekte. Ancak ünlü oyuncu bu iddiaları tamamen reddetti. Üstelik sevgilisi ile fotoğraf paylaşarak iddiaları yalanladı. Hal böyle iken şimdi de Yasak Elma'nın ünlü oyuncusu Can Nergis ile eski ilişkisi konuşuluyor.

Can Nergis ile Sevgiliydi

Objektiflere de rastlayan ikilinin bir dönem sevgili olduğu görülüyor. Pek çok yerde birlikte fotoğrafları mevcut. Ayrılıklarından sonra ikisi de kendi yollarını çizdi. Benzer zaman dilimlerinde evlendiler ve yuvalarını kurdular. 2018 yılında evlendiği Alişan ile mutlu bir evliliği olan Buse Varol, çeşitli projelerle de ilgileniyor. Aşk hayatının yanı sıra geçmişiyle bu kadar fazla gündeme gelmesi hayranlarını rahatsız etti. Çünkü geçmişte yaşanmış bir ilişkinin bu kadar fazla söz edilmemesi gerekiyordu.

Yasak Elma'da Oynuyor

Yasak Elma'da Mert karakterini canlandıran Can Nergis, dizinin yakışıklı oyuncuları arasında yer almakta. Oyuncunun sergilediği performans da çok beğeniliyor. Dizide de bir süredir oynadığı için seyircilerin yakından tanıdığı bir oyuncu diyebiliriz.