Alişan'ın Eşi Buse Varol Müjdeyi Verdi! Alişan Sevinçten Çıldırdı..

Alişan'ın Eşi Buse Varol Müjdeyi Verdi! Alişan Sevinçten Çıldırdı..

Alişan, Buse Varol'un sosyal medya açıklamasına karşı ne diyeceğini bilemedi. Buse Varol, 3. çocuk için neler söyledi? Yeni çocuk sahibi olmak istediğini aktaran ünlü isim, tarih de verdi! Peki Buse Varol şu an hamile mi? Merak edilen sorunun yanıt bulması takipçilerini rahatlattı. İşte yeni çocuğa dair son gelişmeler...

Alişan'ın eşi Buse Varol, sosyal medyadan öyle bir açıklamada bulundu ki hayranları çok heyecanlandı. Özellikle de bu kadar fazla gündeme geldikleri bir esnada verilen müjde, takipçilerini çok sevindirdi. Peki Alişan ile Buse Varol'un yeni çocuk hakkındaki düşüncesi ne? Buse Varol bizzat ileride tekrar çocuk sahibi olup olmadığını açıkladı. Sosyal medyadan neler söylediği merak ediliyor.

Buse Varol 3. Çocuğu İstiyor!

Yeni bir çocuk daha istediğini belirten Buse Varol, bunun için zaman tahmininde de bulundu. Somut bir tahmin olmasa da üç aşağı beş yukarı fikir verdi. Ünlü ismin sosyal medya fenomeni olduğu ve bir dönem elde ettiği kazançla gündeme geldiği biliniyor.

Uzun Zaman Sonra Yapacak!

Çocuk sahibi olmak için gerekli zamana "uzun zaman sonra" diye ünlü isim, bir süre çocuk düşünmediğini belirtmiş oldu. Ancak aklında daima 3. çocuk olacağı biliniyor. Alişan için de bir problem olmayacağı ve kendisinin de bunu çok istediği tahmin edilmekte. Bakalım iki ünlü isim yakın zamanda yeni bir çocuk haberiyle gündeme gelecek mi? Aldıkları karar doğrultusunda iki çocuk sahibi olan ünlü çift, şu sıralar tatile ve aile gezintilerine vakit ayırmayı tercih ediyor.