Alişan Yağlarını Aldırdı! liposuction Tedavisi Gördü!

Alişan Yağlarını Aldırdı! liposuction Tedavisi Gördü!

Alişan'ın göbeğindeki yağları aldırmak için geçirmiş olduğu liposuction tedavisinde adeta ölümden döndüğü belirtilmişti. Alişan ise doktorunu şikayet etti ve dava açtı. Vücudunda morluklar oluşan Alişan'ın davayı kazanıp kazanmadığı merak ediliyor. İşte son gelişmeye göre Alişan ve doktoru arasındaki dava sonucu...

Alişan, bundan 3 yıl kadar önce göbeğindeki yağları aldırma için operasyon geçirmişti. Ancak ameliyatın yanlış yapıldığı gerekçesi öne sürülerek ünlü oyuncunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştu. Yaşadığı sıkıntıdan ötürü mahkemelik olan Alişan, doktoruna dava açtı. Bir süredir bu davanın seyri nasıl ilerleyecek diye bekleniyordu. Ortaya çıkan bir gelişme herkesi şaşırttı. Alişan, davayı kazanabildi mi?

Bilirkişi Bekleniyor

Bilirkişinin vereceği rapor sonrasında davanın seyrinin iyice değişeceği iddia edildi. Alişan'ın daha önce sosyal medyadan da açıkladığı bu sorunla birlikte hayranları kendisi hakkındaki güncel gelişmeleri merak etmekte. Göbeğindeki yağları aldırmak için tercih ettiği doktor ile büyük sorunlar yaşamıştı.

"Ölümden Döndüm" Demişti!

Alişan'ın geçirdiği operasyon sonrasında ölme riskinin dahi bulunduğu belirtiliyordu. Hatta kendisi "ölümden döndüm" diyerek yaşadığı sorunu iki kelime ile özetledi. Peki bu durumda davanın sonucu nasıl belirlenecek zamanla öğreneceğiz. Raporun savcıya iletilmesiyle birlikte nasıl bir karar verilecek belli olacak.