Alişan ve Buse Varol İstanbul'u Terk Ettiler! İşte Alişan ve Eşinin Gittiği O Ülke..

Alişan ve Buse Varol İstanbul'u Terk Ettiler! İşte Alişan ve Eşinin Gittiği O Ülke..

Alişan ile Buse Varol'un boşanacağı iddia ediliyordu. Fakat ikili öyle bir hamle yaptı ki duyanlar şaşırdı. Bir anda soluğu yurt dışında aldılar ve gezmeye başladılar. Kahvaltıyı yaptıkları yer ise şaşırttı. Alişan'ın paylaştığı fotoğraf ise güne damgasını vurdu. Buse Varol'un yeni dizi projesi de ortaya çıktı.

Alişan ve Buse Varol magazin gündeminden bir türlü düşmüyor. 2018 yılında evlenen çift, adından sürekli olarak söz ettiriyor. İlişkileri hakkında ortaya çıkan haberlere bakılacak olursa ayrılmaları bekleniyordu. Ancak boşanmadılar ve birlikte poz verdiler. Buse Varol açıklama yapmıştı. İlişkileri hakkında herhangi bir sorun yaşanmadığını ve kesinlikle boşanmayacaklarını söylemişti. Takipçileri ise bu haberi duyunca çok rahatladı. Çünkü ayrılmalarına kesin gözle bakılıyordu. Şimdi ise çok daha farklı bir konumdan fotoğraf paylaşarak hayranlarını ikinci defa sevindirdiler.

Yurt Dışında Tatile Çıktılar!

Macaristan'a gittikleri öğrenilen çiftin keyfi yerindeydi. Alişan'ın hikayesinden paylaşılan fotoğrafta ikilinin sarmaş dolaş olduğu görüntülendi. Daha sonra Buse Varol da hikayeyi alıntıladı ve profilinde paylaştı. Zor zamanlar yaşayan ikili yeni projelere yoğunlaşmaya çalışıyor.

Buse Varol Dizide Oynayacak

Geçtiğimiz haftalarda dizide oynayacağını müjdeleyen Buse Varol, hangi yapımda oynayacağını söylemedi. Ancak tahminen Camdaki Kız'da oynaması bekleniyor. Dizideki performansı gözler önüne serilecek. Ünlü ismin evlendikten sonra çocuklarına baktığı ve oyunculuğa bir süre ara verdiği gözlemlendi.