Alişan ve Buse Varol Boşanıyor Mu? Buse Varol Kesin Kararını Açıkladı

Alişan ve Buse Varol Boşanıyor Mu? Buse Varol Kesin Kararını Açıkladı

Buse Varol ve Alişan ilişkisi sona erecek deniyordu. Buse Varol ilk önce reddetti ancak şimdi paylaştığı fotoğrafla doğrular gibi oldu. Ne zaman boşanacakları merak ediliyor. Buse Varol ayrılık açıklaması yaptı mı? Alişan'ın konuyla ilgili neler düşündüğü henüz ortaya çıkmasa da Buse Varol'un hamlesi büyük ses getirdi.

Sosyal medyanın gözde çiftlerinden olan Alişan ve Buse Varol, son zamanlarda aralarındaki ilişki ile gündeme geliyor. İkili arasındaki gelişme büyük dikkat çekti. Kısa süre önce boşanma iddialarını reddeden Buse Varol'un paylaştığı bir fotoğraf her şeyi ele vermişe benziyor. Peki ne zaman boşanacaklar? Buse Varol ayrılıkla ilgili neler söyleyecek merak ediliyor.

Buse Varol Alişan Ayrılacak mı?

Alişan ve Buse Varol arasındaki ilişkinin bittiği iddia edildi. Boşanacakları ise Buse Varol'un paylaştığı fotoğraftan anlaşıldı. Alyans ve tektaşının olmaması nedeniyle artık evliliklerini bitirecekleri düşünüldü. Son zamanlara damgasını vuran çiftin bir anda ayrılma kararı almasına anlam verilemedi.

Henüz Açıklama Gelmedi

Boşanacaklarına yönelik iddialar henüz iddia olarak geçerliliğini koruyor. İkili sosyal medyadan konuya dair açıklama yapmadığı için kesin bir şey söyleyemiyoruz. Ancak yakın zamanda ikisi de farklı dizilerde rol alacak. Zamanla kariyerlerine yönelik hamlelerde bulunmaları nedeniyle açıklamayı geciktirebilirler. Belki de iddiaları kabul etmeyecekler. Nasıl bir gelişme yaşanır henüz bilinmiyor.