Alişan Eşi Buse Varol'u Kontrol Edemiyor! Alişan'dan Eşine Gözdağı

Alişan Eşi Buse Varol'u Kontrol Edemiyor! Alişan'dan Eşine Gözdağı

Alişan ile Buse Varol arasındaki ayrılık iddiaları yalanlanmıştı. Şimdi ise ikilinin birlikte paylaştığı video ortaya çıktı. Videodaki görüntüler kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü ve izlendi. Peki sosyal medyada paylaştıkları videoda kimler vardı? İşte takipçilerin severek izlediği videoya dair detaylar...

Alişan ve Buse Varol çifti, son zamanlarda oldukça zor şeyler yaşadı. Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrasında birbirine kitlenen aile bu acı haberi atlatmak için elinden geleni yaptı. Zaman zaman aile gezileriyle de kafa dağıtan aile, sosyal medyada birlikteliklerini sık sık paylaşıyor. Buse Varol'un da yakın zamanda dizide oynayacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili arasındaki ilişkinin bittiği dahi iddia edilse de Buse Varol'un açıklamaları haberlerin asılsız olduğunu ortaya koydu. Peki sosyal medyadan ne paylaştılar da bu kadar çok izlendi?

Buse Varol'un Videosu Çok İzlendi

Alişan ve Buse Varol'un paylaştığı video büyük ilgi gördü. Videoda Burak ve Eliz'in birlikte oynadığı ve eğlendiği anlar vardı. Hal böyle olunca takipçileri de heyecanla videoyu izledi. Kardeşlerin eğlenceli anlarını kameraya alan ailesi ise çok mutluydu. Takipçilerin yorumlarına göre ailenin keyfi yerindeydi. Yaşadıkları zorlu süreci bir şekilde atlatacakları görülüyor.

Takipçileri Çok Sevdi

İki bebeğin de birbiriyle oynadığı görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada binlerce kez izlendi. Çeşitli sayfalarda da paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü. Aynı zamanda sosyal medyada içerik üreticiliği yapan Buse Varol, bu videoyla beraber takipçi sayısını da artırmış oldu.