Alev Alev'de Çelebi'nin Ölmediği Ortaya Çıktı! Evliliğe Engel Olabilecek mi?

Alev Alev'de Çelebi'nin Ölmediği Ortaya Çıktı! Evliliğe Engel Olabilecek mi?

Alev Alev dizisinde Ömer ve Rüya'nın evliliği herkesi mutluluktan ağlatacak. Ancak Çelebi ölmediği gibi bu düğünü de mahvetmek için elinden geleni yapacak. Düğünde Cemre ve Ozan'ı öldürmeye çalışacağı düşünülüyor. Alev Alev dizisi sezon finali ne zaman?

Alev Alev dizisinde oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor. Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi, Çelebi'nin ölümüne tanıklık etmişti. Ancak tüm bu  yaşananların planlanmış olduğu ortaya çıktı. Kalp atışını durduran bir ilaç ile hastanede öldüğü iddia edilen Çelebi, annesi tarafından kaçırıldı. Hülya'nın uyguladığı bu şaşırtıcı plana herkes inandı. Öyle ki Cemre bile bu haber sonrasında mutlu oldu. Ancak işler sanıldığı gibi değil. Çelebi, ülkeden kaçmak için büyük bir plan yürütüyor. 

Çelebi Yurt Dışına Kaçacak!

Yaşadığı öğrenilen Çelebi, yurt dışına kaçmak için hazırlık yapıyordu. Ancak tekneye bindiği esnada telefondan öyle bir şey gördü ki sinirlerine hakim olamadı. Ozan ile Cemre'yi bir arada gördü. Ozan'ın yaşamasını istemediği için yurt dışı planlarını erteledi. Böylelikle Ozan ve Cemre'yi büyük bir tehlike bekliyor. İkilinin aşkına son vermek için harekete geçecek Çelebi, başarılı olabilecek mi?

Ömer ve Rüya Evleniyor! 

Ömer ve Rüya arasındaki evlilik de ilgiyle karşılandı. İkilinin arasındaki aşk artık evliliğe dönüşüyor. Evlilik ile taçlanacak bu güzel birliktelik karşısında herkes çok mutlu. Ancak düğünde Çelebi sürprizi yaşanabilir. Uzun süredir insanların başına bela olan Çelebi, yurt dışına kaçmadan önce son hamlesini yapacak. Fakat ne kadar başarılı olacağı konusunda kimsenin bilgisi yok.

Alev Alev Bitiyor mu?

Alev Alev dizisinin senaryosunda sona geliyoruz. Dizinin final yaparak ekranlara veda etmesine çok az bir zaman kaldı. Bakalım gerçekten de Çelebi ile başlayan bu hikaye onun ölümüyle veya zaferiyle sonlanacak mı... Alev Alev sezon finalinin ne zaman ekrana geleceği yakında açıklanacaktır. Dizide yayınlanan sahneler bu zamana kadar sosyal medyada fazlasıyla paylaşıldı. Dizideki bölümlerin önemli bir kısmı takdirle karşılandı. Çünkü Cemre ve diğer arkadaşları, kadınların güçlü duruşunu izleyiciler de dahil olmak üzere herkese gösterdi. Alev Alev dizisi senaryosunun, kadınların günlük hayatta yaşadığı zorluklara atıf yaptığı biliniyor.