Alev Alev Dizisinden Masumiyet Dizisine Beklenmedik Transfer Oldu! Alev Alev Final mi Yapacak?

Alev Alev Dizisinden Masumiyet Dizisine Beklenmedik Transfer Oldu! Alev Alev Final mi Yapacak?

Dizilerde hiç beklenmedik sahneler ve karakterler arasındaki ilişkiler, izleyicileri bir hayli şaşırtıyor. Alev Alev dizi oyuncusu bir anda Masumiyet dizisine transfer oldu. Alev Alev final mi yapacak? Masumiyet dizisine hangi oyuncu katıldı?

Hiç birlikte görünmeyecek olan o isimler dizideki senaryonun etkisi ile bir anda sevgili oluveriyorlar. Ancak dizideki bu tarz ani değişimler izleyiciyi de çileden çıkarmakta. Buna en çok Alev Alev dizisi ile Masumiyet dizisinde rastlıyoruz. Senaristler artık öyle bir senaryo yazıyor ki ilk bölümde ölümüne düşman olan ve aralarının bozuk olduğu iki isim zamanla birbiri ile kaynaşıyor.

İskender ile Çiçek Aşkı Alevleniyor!

Alev Alev dizisinin ilk bölümünde İskender'in bencil bir şekilde Çiçek'i ateşe itmesi konu edilmişti. Bu bölümü izleyenler İskender'in ne kadar kötü ve sinsi bir karakter olduğunu düşünmüştü. Ancak zamanla pişman olan ve kendisini değiştirmeye karar veren İskender, Çiçek ve arkadaşlarına iyi davranarak onlar için güzel şeyler yaptı. Aralarındaki ilişki de böylelikle gelişmiş oldu. Şimdi ise alevlenen bu aşk sonrasında İskender ile Çiçek'in sevgili olması isteniyor. İzleyiciler ikilinin arasındaki diyaloğa ve beraberliklerine anlam vermeye başladı. Oysa ki ilk bölümde birbirlerini hiç de sevmiyor ve iyiliklerini istemiyorlardı. Çiçek'i ateşe atan İskender, artık Çiçek'e aşkını ilan edecek konuma geldi. Peki bu tarz ters köşe sahneleri başka hangi dizilerde yaşanıyor? Hemen söyleyelim, Masumiyet dizisi. Masumiyet'te de tıpkı Alev Alev'de olduğu gibi bazı şaşırtıcı sahneler meydana gelmekte.

Masumiyet İlker Ela'ya Aşık Oluyor!

Masumiyet dizisinde İlker ve Ela arasındaki kötü anlar izleyenleri üzmüştü. İlker'in bu kadar acımasız olması tepkilere neden olurken, dizinin ilerleyen bölümünde işler tersine döndü diyebiliriz. Artık İlker Ela'ya karşı duygusal şeyler besliyor. Tüm bu ilişkilerin yanı sıra dizilerdeki beklenmedik sahneler reytingin artmasına da yol açıyor. Senaristler belki de en çok bu yüzden izleyicileri şaşırtacak ani değişimlere yol açarak dizinin akıcı bir şekilde ilerlemesine olanak tanıyor. Elbette bunun için basit bir senaryo değil, derinlemesine incelenerek oluşturulan bazı olaylar gerekmekte. Masumiyet'in yeni bölümünde İlker ve Ela'nın aşkına tanıklık edebiliriz. Bu konuda henüz net bir gelişme yaşanmasa da Ela'nın kapısına bıraktığı kırmızı güller aslında pek çok şeyi ifade ediyor. Aşkın sembolü olarak bilinen gülün bir kadına durduk yere verilmesi pek sık rastlanmamakta. Fakat Ela'nın bunu nasıl değerlendireceği de merak konusu. Çünkü İlker'in kendisine yaptıklarını biliyor ve dizi boyunca da bunun bilincinde yaşadı. Tepkisini net bir şekilde ortaya koyarsa aralarındaki ilişki başlamadan bitebilir. Ancak İlker'in vazgeçmeye pek de niyeti yok.