Alev Alev Dizisinden Çukur Dizisinden Beklenmedik Transfer Oldu!

Alev Alev Dizisinden Çukur Dizisinden Beklenmedik Transfer Oldu!

Alev Alev dizisinde oynamakta olan başrol oyuncusuyla ilgili üzücü haber geldi. Diziden ayrılığı kesinleşen başarılı oyuncunun başka bir diziye geçeceği öğrenildi. Alev Alev dizisinden kim ayrıldı? Çukur dizisine kim katıldı?

Alev Alev'de sergilediği başarılı performansın ardından uzun süre dizide yer alması beklenen oyuncu gelen haberle adeta şaşırttı. Ünlü ismin artık dizide oynamayacağı ve farklı bir yapımla anlaştığı ileri sürüldü.

Berkay Ateş Alev Alev'den Ayrılıyor

Alev Alev dizisinin oyuncusu olan Berkay Ateş, canlandırdığı Ozan karakteri ile izleyicinin gönlünde taht kurmuştu. Hem merhametli hem de iyi kalpli olması nedeniyle Cemre ile aralarındaki aşk bir anda alevlenmişti. Ancak bu aşk çok uzun sürmedi. Ozan karakterinin diziden ayrılacak olması büyük ses getirecek. Nasıl ayrılacağı konusunda ise önemli gelişmeler yaşanıyor.

Çelebi Ozan'ı Öldürüyor!

Çelebi'nin Ozan'ı öldürmesi sonucunda Alev Alev dizisinde üzücü bir ayrılık yaşanacak. Berkay Ateş'in canlandırdığı Ozan karakteri diziden ayrılıyor. Bununla beraber farklı bir yapımda rol alacak. Peki Berkay Ateş bu ayrılıktan sonra hangi dizide rol alacak? Detaylar elimize ulaştı ve muhtemel olarak hangi dizide rol alacağı belirlendi.

Berkay Ateş Çukur Dizisine Geçiyor!

Berkay Ateş'in Çukur dizisinde oynayacağı kesinleşti. Böylelikle ünlü oyuncu, Çukur dizisinin son sezonunda dizide yer alarak büyük bir hatırada yer almış olacak. Çünkü dizinin uzun zamandır yayınlandığı ve bu sezon finali ile yayın hayatını noktalayacağı konuşuluyordu. Bu nedenle Çukur dizisinde oynaması hem onun hem de izleyiciler açısından büyük öneme sahip. Başarılı ismin yakın zamanda Alev Alev dizisinden ayrılması ve yaşanacak ölüm sahnesinin ardından soluğu Çukur dizisinde alması bekleniyor.

Ozan Diziden Neden Ayrıldı?

Alev Alev dizisinin Ozan karakterinin diziden neden ayrıldığı merak ediliyor. Senaryo gereği olduğu düşünülse de Çukur dizisinden teklif geldiği için mi diziden ayrıldığı soruldu. Ancak ayrılığın senaryoya bağlı olduğu iddiası çok daha kuvvetle muhtemel. Bu nedenle oyuncuyla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanmadı. Diziye damgasını vuran ünlü oyuncunun ayrılığı dizinin reytinglerini ne ölçüde etkileyecek öğreneceğiz.