Alev Alev Dizisinde Gizli Gerçek Ortaya Çıktı

Alev Alev Dizisinde Gizli Gerçek Ortaya Çıktı

Alev Alev Dizisinde Gizli Gerçek ortaya çıkmasıyla birlikte herkesi şaşkınlığa çevirecek gelişmeler haberimizin detayında paylaşıldı.

Alev Alev Dizisinde Neler Gerçekleşti

Alev Alev dizisi yayınlandığı günden itibaren ilgi odağı oldu. Dizide yer alan oyuncuların Çukur da yer almasıyla oyuncuların yeni dizide yer alması yaygınlaşması için daha kolaylık oldu. İzleyiciler sevdiği oyuncuların dizilerini takip ederek dizide önemle katkı sağlıyorlar. Oyunculuklarını sevdirilmesiyle dizinin gidişatı ona göre belirleniyor.  Her geçen bölümde dizi deki durumlar merak uyandırmaya devam ediyor. Alev Alev 15.bölümünde büyük merak uyandıracak gelişmeler de yaşanıyor.

Alev Alev 15.Bölüm’de Neler Olacak?

Dizinin 15.bölümüyle birlikte yeni olaylar da gelişiyor. Gösterilen tanıtım ambulansı mahalleyi girdiği görülüyor. Ayrıca Rüya’nın soru sormasıyla birlikte Ömer’in hali tedirgin davranış biçimine dönüyor. İskender ve Çiçek arasındaki ilişkisinde gerilimler yükseliyor. Burada ki davranışlar nereye doğru gidilecek merak ediliyor.

Ozan İnşaatta yaşanan kaza sonrası öfke patlaması yaşıyor. Ozan’ın bu şekilde davranış gösterme sebebi ise babasıyla ilgili anısını söylüyor. Cemre Çelebi yüzünden kızını görememeye devam ediyor. Bu durum içerisinde kalan Cemre yardım alarak kadın dayanışmasını ortaya koyuyor. Bu kadın dayanışmasında öncü olarak Cemre çok büyük yardımları dokunuyor.

Belediye başkanlığı adaylığı için kendini ortaya koyan Çelebi bu durumdan dolayı vazgeçilmezi istenir. Ancak bu süre zarfında mahalle için ani gelişmeler yaşanarak geçmişte yaşanan durumlar önlerine çıkacaktır.

Alev Alev dizisi usta oyuncularla birAlev Alev Oyuncu Kadrosulikte hareket ederek tanınan oyuncularla hareket ediyor. Bu süre zarfında ilk başlangıçta hayran kitlesini başlamadan toplamıştı. Çukur dizisinden tanınan yüzlerin burada olması, en büyük etkilerden biri olarak görülüyor. Dizi oyuncuları Hazar Ergüçlü, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cem Bender, Berker Güven, Cihangir Ceyhan, Zuhal Olcay, Toprak Can Adıgüzel oyuncu kadrosuyla yer alıyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız yapan dizi de birbirinden farklı karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Alev Alev Dizisi Ne Zaman?

Alev Alev dizisi Show ekranlarında yayınlanıp her Perşembe akşamı 20.00’da yayınlanmaktadır. Her hafta farklı olaylarla merak uyandıracak şekilde bitmektedir. Bölüm sonlarında diğer bölümlere ait durumları her seferinde konuşturmaktadır. Dizi izleyicileri bu konuda oldukça iyi hareket ederek izlenme oranını yüksekte tutuyor. İlerleyen zamanlar da ne tür gelişmeler yaşanacak göreceğiz.