Alev Alev Dizisinde Cemri'nin Zor Günleri Başlıyor! Çelebi, Cemre'ye Huzur Vermeyecek!

Alev Alev Dizisinde Cemri'nin Zor Günleri Başlıyor! Çelebi, Cemre'ye Huzur Vermeyecek!

Alev Alev dizisi dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Bir çok dizisinin final kararı nedeniyle Alev Alev dizisi ön plana çıktı. Cemri velayeti alabilecek mi? Çelebi zor duruma neden düştü? Çelebi, Cemri'ye ne yapacak?

Alev Alev dizisinde  sonunda beklenen oldu. Cemri ile Çelebi boşanmasını herkes bekliyorlardı ve sonunda boşanıyorlar. Mahkeme Cemri  ile Çelebi'yi boşuyor. Güneş'in velayeti kimde olacak merakla bekleniyor.

Cemre'nin Zor Günleri Başlıyor!

Alev Alev dizisinde gerilim dolu anlar ekranlara gelecek. Cemre  ile Ozan'ın gizli çekilen resimleri Çelebi'nin eline geçiyor. Çelebi'nin söyledikleri Cemre'nin zor günler yaşayacağı anlamına geliyor.

Çelebi Çıkmaza Girdi!

Çelebi tarihi eserler yakalattıktan sonra  iyice köşeye sıkışıyor. Çelebi'nin tek destekçisi annesi Hülya'dır. İskender'inde gizli planlarından haberi yoktur. Cemre yeni bir hayata başlama düşüncesindedir. Fakat bu pekte mümkün gözükmüyor.

Güneş'in Velayeti Cemre'de!

Yayınlanan son fragmanda Cemre'nin son sözleri velayetin kendisine verildiği ap açık ortada. Cemre buna çok seviniyor ve göz yaşlarını tutamıyor. Peki bu duruma Çelebi ne tepki verecek merakla bekleniyor.