Alev Alev Dizisinde Çelebinin Başı Belada! Çelebi Ne Yapacak?

Alev Alev Dizisinde Çelebinin Başı Belada! Çelebi Ne Yapacak?

Alev Alev dizisi reytingleri elinde tutmaya çalışıyor. Fakat bu pekte o kadar kolay olacakmış gibi durmuyor. Alev Alev dizisinde bu hafta seyircileri neler bekliyor? Çelebi ne yapacak?

Alev Alev dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken olaylar yaşanıyor. Cemre'nin yaptığı konuşma dizinin kaderini belirleyecek. Tüm bu olanlara rağmen Cemre, kızının ve hayatının peşini bırakmıyor. Çelebi'ye karşı hiçbir şekilde boyun eğmiyor ve sonuna kadar mücadele ediyor. Bunu yaparken de elindeki imkanları kullanıyor. Peki ya Alev Alev'in yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor? Alev Alev dizisinin yeni bölüm fragmanında yaşananlar...

Alev Alev Fragmanında Neler Yaşandı?

Alev Alev fragmanında Cemre'nin herkesin toplandığı bir gece yaptığı konuşma bölüme damgasını vurdu. Çelebi'nin kendisine şiddet uyguladığını itiraf etti ve boynunda daha önceden yaptığı makyajı silerek Çelebi'ye gözdağı verdi. O gece misafir olan herkes şaşkınlıkla Cemre'nin boynundaki izleri seyretti. Olay bambaşka bir boyuta ulaştığından insanlar olayın nasıl buralara kadar geldiğini anlamadı.

Çelebi Tutuklanacak mı?

Cemre'nin yaptığı konuşmadan sonra içeriye polis girdi. Polisin içeriye girerek Çelebi'ye doğru yönlenmesi izleyiciler de Çelebi'nin tutuklanacağı algısını oluşturdu. ancak fragmanın o kısmında gösterim sona erdi. Acaba Çelebi tutuklanacak mı? Hapse girmesi halinde Cemre'nin büyük bir zafer kazanması söz konusu olabilir. Ancak olayın akışını dizinin tamamını izlediğimizde öğreneceğiz.

Alev Alev Dizisinde Fırtınalar Kopuyor!

Bir yandan İskender diğer yandan ise Ömer, aralarındaki çatışmayı sürdürmeye devam ediyor. Peki bu çatışmanın galibi kim olacak? Hatırlanacağı üzere ilk bölümde İskender'in Çiçek'e karşı takındığı tavır oldukça yanlıştı. Kendi hayatını kurtarmak için onun hayatını tehlikeye atmıştı. Zamanla hatasını fark etse de elinden gelenin en iyisini yaparak Çiçek ve arkadaşlarına layık olmaya çalışıyor. Ömer ise henüz İskender'in değiştiğinin farkında değil. Farkına varmaya başladığı vakit aralarındaki iletişimde de değişim yaşanacak.

Bakalım Çelebi, polis ve şiddet hamlesine karşı nasıl bir karşı hamlede bulunacak. Son zamanlarda sinirlerine daha fazla hakim olamıyor ve bunun bedelini ağır bir şekilde ödeyeceğe benziyor. Dizinin reytingine katkı sağlayan sayılı kötü karakterden biri. Dizide onun varlığı ve yokluğu fazlasıyla hissediliyor.